Life

Anunț în exclusivitate! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Sofia, fiica vedetei cu Victor Slav: „De ce te-ai întâlnit cu mami?”

13.09.2020 | 20:19
ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluie în exclusivitate că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai dat o șansă relației lor de iubire! Pentru a câta oară? Nici nu mai contează, căci iubirea este mare, iar dragostea a învins în ciuda tuturor speculațiilor făcute de gurile rele.

Cei doi s-au afișat din nou împreună pe 13 septembrie la un restaurant de fițe din Capitală, însoțiți de Sofia, care l-a luat la întrebări pe afacerist.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au luat masa împreună și cu fetița blondei, Sofia, care s-a lăsat alintată de fostul soț al vedetei. Mai mult decât atât, Alex s-a arătat un bun părinte, dându-i copilei să mănânce. Imaginile sunt difuzate chiar de Bianca pe contul oficial de Instagram.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună

Fosta prezentatoare tv anunțase recent că s-au despărțit definitiv și chiar zilele trecute a avut loc un schimb de replici acide între cei doi.

ADVERTISEMENT

După mai multe scandaluri de proprorții care au ținut primele pagini ale ziarelor, foștii soți au îngropat securea războiului. Bianca și Alex Bodi au fost însoțiți și de fetița vedetei, Sofia, și s-au comportat ca o familie exemplară. Fetița s-a alintat, a fost hrănită de fostul soț al mamei sale și s-au jucat împreună cu mâncarea.

Chiar Bianca este cea care a făcut publică întâlnirea. Acesta a postat imagini și filmulețe din timpul acestei zile la story-ul ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta tv a confirmat pentru FANATIK în exclusivitate că s-a împăcat cu Alex Bodi, iar relația de iubire dintre ei este mai vie ca niciodată.

După masă, Bianca și fetița ei au plecat la cumpărături. În timpul deplasării, în mașină, copila a întrebat-o pe Bianca care este motivul pentru care s-a întâlnit cu Alex: „de ce s-a întâlnit mami cu Alex? a vrut să vorbească cu Alex? De ce a vrut să vorbească cu Alex?”. Blonda nu a oferit un răspuns clar: „o să vedem”. 

ADVERTISEMENT

Din imaginile și filmulețele care urmează, se pare că Bodi le-ar fi însoțit pe cele două și la cumpărături. Bianca a dorit, însă, să evidențieze modul în care s-a distrat cu fata sa.

Relație cu năbădăi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat în luna martie a acestui an, dar s-au împăcat la scurt timp după despărțirea oficială. Împăcarea a ținut doar câteva luni și a izbucnit un nou scandal. Până la urmă, cei doi sfârșesc tot împreună, semn că nu pot sta departe unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT