Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trec printr-o nouă criză de cuplu. Despărțire după ieșirea din izolare

19.05.2020 | 12:56
Bianca Dragusanu si Alex Bodi trec printro noua criza de cuplu Despartire dupa iesirea din izolare
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au rezistat două luni de la ultima împăcare, exact cât a durat starea de urgență din România. Cei doi păreau mai uniți ca niciodată și nu dădeau semne că s-ar putea ajunge din nou la o separare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, rezistenți doar în izolare

Presa mondenă notează azi că blondina și musculosul care face bani din lingourile de aur și-ar fi spus din nou adio la scurt timp după ce au ieșit din izolare.

ADVERTISEMENT

Că se întâmplă ceva ciudat între cei doi este evident pentru că pe conturile lor de socializare nu mai postează fotografii împreună, iar cele în care erau zâmbitori și fericiți, cu excepția câtorva, au fost șterse.

Se pare că fosta nevastă a lui Victor Slav s-a săturat să tot ierte infidelități, așa că a decis să pună capăt din nou (n.r.: nimeni nu mai ține contul pentru a câta oară) relației cu afaceristul.

ADVERTISEMENT

Înainte de pandemie, mama Biancăi l-a acuzat pe musculos că era violent, dar blondina l-a iertat

În cele două luni de carantină, Bianca se filma des de la vila din Mediaș a lui Alex Bodi, ba chiar au intrat de câteva ori în direct pe la diverse televiziuni arătând cât de mult se iubesc.

Celor doi le-a priit foarte bine perioada în care au stat împreună, în care nu aveau voie să iasă din casă decât pentru cumpărături. Relaxarea le-a adus, iată, noi probleme în paradis.

ADVERTISEMENT

Bianca și Alex au mai trecut prin despărțiri, iar lumea se așteaptă să revină din nou la sentumente mai bune. Ultima oară când au jurat că nu se vor mai împăca niciodată s-a ajuns inclusiv la poliție.

Mama Biancăi Drăgușanu l-a acuzat înainte de pandemie pe iubitul fetei sale că devenise extrem de agresiv cu amândouă. De altfel, Bianca recunoscuse că a fost lovită de Alex postând anumite texte în care acuzațiile erau clare, pe Instagram.

ADVERTISEMENT