Life

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au împăcat. Mesaje surprinzătoare

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la un consens după ce în ultimele zile și-au aruncat vorbe grele.
19.10.2021 | 20:40
Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu sau impacat Mesaje surprinzatoare
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au împăcat. Mesaje surprinzătoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actuala și fosta iubită a lui Gabi Bădălău au căzut la pace, primul pas spre împăcare fiind făcut de fosta asistentă a lui Dan Capatos.

Bianca Drăgușanu și-a dat seama că a exagerat cu acuzațiile la adresa fostei soții a omului de afaceri, acesta fiind și motivul pentru care a lăsat garda jos.

ADVERTISEMENT

În plus, blondina susține că nu are nimic de împărțit cu Claudia Pătrășcanu, subliniind faptul că scandalul dintre ele nu le aduce niciun bine.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la un consens. Ce și-au propus cele două

„Nu ne face bine niciuneia dintre noi. Vreau să spun că am răspuns unor atacuri. Doamna vorbește doar despre mine. Spune că nu o interesează însă încă vorbește despre mine.

ADVERTISEMENT

A tot vorbit urât despre mine peste tot. Mă jignea și mă făcea depravată. Eu nu am jignit-o, doar m-am apărat pentru că am și eu orgoliul meu.

Lucrurile pe care le-am spus, le regret, pentru că nu face bine nimănui. Noi nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm. Normal că arunc cu noroi dacă sunt atacată. 

ADVERTISEMENT

Bravo ei că are succes, cântă, bravo, știu ce înseamnă. Suntem două leoaice care sar una pe alta, însă fără un motiv. Până să intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine cu ea.

Eu îi propun să ștergem tot, să dăm uitării și să nu ne mai certăm. Frate, nu avem nimic de împărțit”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere pare să fie și cântăreața. Claudia Pătrășcanu a precizat că s-ar bucura să cânte la nunta fostei prezentatoare de la Kanal D cu afaceristul.

Artista îi dorește blondinei toate cele bune și speră ca de acum înainte toată lumea să-și vadă de propriile vieți, inclusiv Gabi Bădălău, care ar fi fost chiar mărul discordiei dintre cele două.

ADVERTISEMENT