Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fugit în Maldive. Imagini din aventura amoroasă

08.01.2021 | 11:27
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fugit in Maldive Imagini din aventura amoroasa
Bianca Drăgușanu, o nouă escapadă în Maldive. Este Gabi Bădălău alături de blondină? Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dat frâu liber sentimentelor și au plecat într-o vacanță în doi, departe de prietenii cu care s-au distrat în ultimele zile în Dubai. Îndrăgostiții se distrează pe cinste în Paradis, așa cum a scris chiar blondina în online. 

Fosta asistentă TV le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare destinația exotică în care a ajuns în urmă cu puțin timp, fiind vorba de Maldive, locul unde va petrece câteva zile de lapte și miere alături de f ostul soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu. 

ADVERTISEMENT

Vedeta și omul de afaceri nu se mai ascund de ochii curioșilor, ambii fiind liberi ca pasărea cerului. Bianca Drăgușanu este mai îndrăgostită ca niciodată, Gabi Bădălău fiind genul de persoană care-i face toate poftele și capriciile celei de lângă el.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică. Detalii despre relația amoroasă

Liberi și fără obligații, fosta prezentatoare de la Kanal D și fiul fostului senator Niculae Bădălău se iubesc cu foc și patimă, chiar dacă relația lor amoroasă a debutat în urmă cu numai câteva zile. Ce-i drept, Bianca Drăgușanu și afaceristul se cunosc de mult și au mai petrecut timp împreună.

ADVERTISEMENT

Iubirea nu are nicio limită, apropierea dintre blondină și Gabi Bădălău având loc după ce fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a despărțit definitiv de Alex Bodi. Amorezii formează în prezent cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

Bianca Drăgușanu, imagini spectaculoase din Maldive
Bianca Drăgușanu, imagini spectaculoase din Maldive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vedeta și fostul Claudiei Pătrășcanu au petrecut împreună de Crăciun, ulterior bărbatul plecând după fosta lui Victor Slav în Dubai, lucru care nu a fost deloc pe placul artistei, care a acuzat-o pe fosta asistentă TV că-i cheltuie banii lui Bădălău.

ADVERTISEMENT

Reacția fostei iubite a lui Alex Bodi nu a întârziat să apară, Bianca Drăgușanu mărturisind că se întreține singură de ani buni mulțumită afacerii cu rochii pe care o deține. De altfel, cele 2 săptămâni petrecute în Dubai au fost plătite chiar de ea, nu de actualul partener de viață.

Bianca Drăgușanu a ajuns în Maldive alături de Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu a ajuns în Maldive alături de Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Eu sunt de două săptămâni în Dubai pe banii mei, nu pe banii altora. Îmi plătesc singură tot. Eu mi-am făcut cumpărăturile pe banii mei aici, nu pe banii altor persoane.

ADVERTISEMENT

Eu îmi cumpăr totul singură, muncesc pentru asta, am o afacere pusă pe picioare de ani buni din care mă susțin, toată lumea știe lucrul ăsta. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să mă susțin financiar”, a declarat frumoasa blondină pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT