Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers împreună la nunta lui Nuțulică Cătămaru. S-au împăcat cei doi?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat și au mers împreună la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru, care a avut loc pe 30 iunie. Cei doi au fost văzuți împreună la acest eveniment.
01.07.2022 | 17:38
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au mers impreuna la nunta lui Nutulica Catamaru Sau impacat cei doi
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la nunta lui Nuțulică Cătămaru. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și capturi video
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers împreună la nunta lui Nuțulică Cămătaru, fiul faimosului interlop.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la nunta lui Nuțulică Cătămaru

În ultima zi din luna iunie, fiul lui Nuțu Cămătaru și aleasa inimii lui și-au spus „Da”. De la eveniment nu au lipsit nume grele ale lumii afacerilor, dar și din showbiz.

ADVERTISEMENT

Pe lista de invitați au fost și Gabi Bădălău, care a venit însoțit de nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, scrie Spynews.

Chiar dacă pe rețelele de socializare apare plecată în țări străine, iată că ieri noapte, Bianca Drăgușanu a fost prezentă la nunta lui Nuțulică cu Ada, la care Nuțu Cămătaru a fost socru mare, alături de Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu și Gabi BădălăU
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta lui Nuțulică Cămătaru. Foto Capturi video și Antena Stars

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, zeci de împăcări și despărțiri

Deși acum câteva zile părea că cei doi nu se vor mai împăca niciodată, iată că ne-a fost demonstrat contrariul chiar de către protagoniștii telenovelei de iubire Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău.

Pe 12 iunie, FANATIK informa că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu scandal. Totul ar fi început după ce Bianca Drăgușanu nu ar fi fost de acord ca Gabi Bădălău să iasă împreună cu prietenii săi în oraș într-un club de noapte, dar fără compania iubitei sale, au relatat surse din anturajul celor doi.

ADVERTISEMENT

Atunci, Bianca Drăgușanu a decis că va merge și ea într-un club de fițe din Capitală.

Despărțirea anterioară dintre ei a avut loc la petrecerea burlacilor a lui Florin Salam, la care a fost invitat și Gabi Bădălău, iar în compania lor ar fi existat mai multe domnișoare singure, lucru care a deranjat-o extrem de mult pe blondină, care a decis să renunțe la relație.

Se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să se mute împreună și să reia relația.

ADVERTISEMENT

După cearta referitoare la plecarea lui Gabi Bădălău în club, se pare că cei doi au trecut peste aceste diferențe și au apărut ca un cuplu la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru.

ADVERTISEMENT