Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou un cuplu? Ce detaliu a trădat-o pe blondină

22.02.2021 | 09:43
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau din nou un cuplu Ce detaliu a tradato pe blondina
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să formeze din nou un cuplu, la scurt timp după ce s-a speculat că ar fi pus capăt scurtei relații pe care au început-o înainte de Anul Nou, după ce s-au întâlnit în Dubai. 

Diva a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare prin care le dă de înțeles urmăritorilor că s-a împăcat cu fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Viața amoroasă a fostei asistente TV nu a fost niciodată lipsită de drame, iar acest caz nu face excepție. Cu toate că a trecut prin momente de coșmar din cauza legăturilor toxice din viața ei, blondina a declarat că este fericită și că nu va mai depinde vreodată de un bărbat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou un cuplu? Ce detaliu a trădat-o pe blondină

Bianca Drăgușanu pare să fie din nou împreună cu Gabi Bădălău, la doar două săptămâni de când au pus capăt scurtei relații de care s-au bucurat mai bine de două luni. Blondina a lăsat să se înțeleagă că afaceristul a revenit în viața ei și este gata de un nou început alături de el.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat pe story o inimă mare, în interiorul căreia a plasat litera „G”. Mai mult, diva a postat un mesaj care ne trimite cu gândul direct la o împăcare: „Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”.

Bineînțeles, blondina nu a uitat să posteze și o inimă în interiorul mesajului. Așadar, ce poate fi mai evident de atât că Bianca Drăgușanu și-a regăsit liniștea în brațele controversatului afacerist?

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău? Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău aveau planuri de nuntă

Recent, FANATIK  a aflat despre planurile de nuntă pe care le aveau Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care s-au apropiat tot mai mult și chiar urmau să se mute împreună, înainte să fie anunțată despărțirea.

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam.

ADVERTISEMENT

El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, au declarat surse apropiate celor doi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT