Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, replici acide după despărțire: “Nu vrea să fiu maimuța din circ”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, replici acide după despărțire. Cei doi au încheiat relația și spun că nu mai au de gând să se împace.
21.06.2024 | 00:30
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau replici acide dupa despartire Nu vrea sa fiu maimuta din circ
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, acuzații după despărțire. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au adresat, public, replici acide după despărțire. Afaceristul o acuză pe blondină că a fost infidelă, iar aceasta a lămurit lucrurile.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, replici acide după despărțire. Ce spune vedeta despre presupusa relație cu un medic

După patru ani de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Cei doi au avut parte de mai multe separări de-a lungul timpului. De de această dată, însă, nu se pune problema unei împăcări, după cum au spus amândoi.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri are o nouă relație, însă o acuză pe Bianca Drăgușanu de infidelitate. Pe de altă parte, fosta asistentă TV vrea ca scandalul cu fostul iubit să se termine.

De asemenea, blondina nu mai vrea să reacționeze în legătură cu declarațiile pe care le-ar face Gabi Bădălău. Vedeta spune că are lucruri mai importante de care să se ocupe, așa că nu mai vrea să aibă vreo legătură cu acest scandal.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bianca Drăgușanu a clarificat speculațiile despre o presupusă relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Fosta asistentă TV a spus că între cei doi nu e nimic mai mult decât o colaborare din punct de vedere profesional.

“Indiferent cine apare, indiferent cine mă provoacă, indiferent ce va zice, nu o să mai fiu curioasă să dau dreptul la replică pentru că dacă Simona Halep ridică mingea începe jocul.

ADVERTISEMENT

Dacă eu îi las pe ceilalți amatori să joace singuri, nu o să îi bage nimeni în seamă prea mult timp. Este evident că atâta timp cât eu voi da apă la moară, circul va continua.

Eu nu vreau să fiu maimuța din circ, eu știu ce urmează și anticipez foarte bine lucrurile, eu știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabi Bădălău, declarații după separarea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a făcut și el câteva declarații după despărțire. Afaceristul spune că fosta lui parteneră ar fi avut deja o nouă relație, deși ei aveau planuri de viitor.

Acesta a mai spus că nu are nicio problemă cu fosta iubită și că îi dorește tot binele. Gabi Bădălău a ținut să precizeze că nu este gelos pe oamenii cu care Bianca Drăgușanu lucrează.

“Eu nu am nicio problemă cu Bianca (…) Ea a ales drumul ei în viață într-un moment al relației noastre când eram cel mai bine cu copii, cu familie, cu vacanță, cu planuri de viitor, ea a decis să nu mai meargă pe un drum drept și să mai facă stânga-dreapta și când spun lucrurile astea, le spun asumat 100%.

Nici nu mai contează lucrul ăsta. Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…) Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire”, a spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici