Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou, de data asta cu scandal! Ce s-a întâmplat între cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău traversează o nouă separare. Frumoasa blondină și omul de afaceri se împăcaseră de o perioadă foarte scurtă și locuiau împreună.
12.06.2022 | 18:00
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau sau despartit din nou de data asta cu scandal Ce sa intamplat intre cei doi
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă separare. Care a fost motivul blondinei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV și încă soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu s-au certat din cauza unei ieșiri în oraș. Surse apropiate FANATIK au declarat că cei doi au încheiat povestea de dragoste în urmă cu puțin timp.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o nouă separare. Care a fost motivul blondinei

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău bifează o nouă despărțire cu scandal, după ce recent omul de afaceri mergea singur la nunta lui Florin Salam. Între timp au revenit la gânduri mai bune, dar acum bifează o nouă despărțire cu scandal.

ADVERTISEMENT

Se pare că fosta prezentatoare de la Kanal D nu a acceptat ca iubitul ei să iasă într-un club de noapte numai cu gașca de prieteni. Vedeta a răbufnit imediat ce partenerul de viață i-a spus ce are de gând să facă.

Mai mult decât atât, fosta asistentă a lui Dan Capatos s-ar fi supărat atât de rău încât a sărit la gâtul lui. S-au certat destul de urât și s-au despărțit încă o dată de când formează un cuplu cu năbădăi. Sunt împreună de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu a făcut nicio declarație despre ultima separare de Gabi Bădălău, pe rețelele de socializare apărând distrându-se alături de amicele sale, într-un club de fițe din Capitală.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, dragoste cu scântei

Cu zâmbetul pe buze, vedeta dansează și se simte foarte bine, fără să trădeze proaspăta separare de omul de afaceri, cu care are o poveste de dragoste cu năbădăi. Nu este exclus ca Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să revină la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

„Nu pot spune că s-a terminat definitiv. Noi am reluat comunicarea, încă vorbim. Vreau să îmi țin promisiunile pe care le-am făcut. Și aș vrea ca viața amoroasă să fie privată, așa e cel mai bine”, spunea recent Bianca Drăgușanu într-o emisiune de la Antena Stars.