Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? „Nu pot spune că s-a terminat definitiv”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi din nou împreună. Cei doi ar fi pus deoparte diferențele și chiar au decis să își dea o nouă șansă. Mai mult, au mers împreună la un eveniment.
21.05.2022 | 18:17
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau sau impacat Nu pot spune ca sa terminat definitiv
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi împăcat! După ce și-au anunțat despărțirea în mod categoric pe rețelele de socializare, iată că cei doi au mai găsit o cale de împăcare.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună?

După ce părea că și-au spus adio pentru totdeauna,  Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-ar fi rezolvat problemele dintre ei și ar fi iarăși împreună.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au participat la petrecerea de cununie și botez al lui Nicole Cherry, evenimentul având loc la restaurantul deținut de părinții afaceristului, anunță Antena Stars.

Apariția celor doi nu ar fi putut trece neobservată, ei mergând împreună la petrecerea la care au mai fost alți 300 de invitați.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta a declarat că încă vorbește cu Gabi Bădălău, deși au decis să se despartă. Despre acest lucru, Bianca Drăgușanu a mărturisit:

“Nu pot spune că s-a terminat defintiv. Noi am reluat comunicarea, încă vorbim. Vreau să îmi țin promisiunile pe care le-am făcut. 

ADVERTISEMENT

Și aș vrea ca viața amoroasă să fie privată, așa e cel mai bine”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru sursa citată anterior.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțire cu scandal

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au anunțat în mod oficial despărțirea. Conform informațiilor, vedeta TV a fost cea care a vrut să pună capăt relației după ce l-a surprins de iubitul său în compania unor domnișoare necunoscute.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău anunța pe rețelele de socializare că „nepotrivirea de caracter” a fost cea care a pus capăt relației.

“După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor…separați”, a scris Gabi Bădălău pe pagina sa de Instagram.

Reacția Biancăi Drăgușanu a fost una vehementă, ea spunând că despărțirea a avut loc deja de trei săptămâni.

ADVERTISEMENT