Life

Bianca Drăgușanu și mama ei, pe mâinile medicului. Ce au făcut cele două la estetician

26.04.2021 | 12:54
Bianca Dragusanu si mama ei pe mainile medicului Ce au facut cele doua la estetician
Bianca Drăgușanu, una din cele mai operate vedete din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâinile esteticianului, iar de data asta nu singură, ci însoțită de mama ei. Diva frecventează periodic cabinetele de înfrumusețare, iar acum a convins-o și pe cea care i-a dat viață să se lasă pe mâinile specialistului.

Fosta nevastă a lui Alex Bodi s-a dus la doctor pentru a-și pune botox, iar mama ei a acompaniat-o pentru aceeași procedură estetică.

ADVERTISEMENT

Chiar fotomodelul a anunțat acest lucru, căci blondina nu a făcut niciodată un secret din faptul că este plină de intervenții estetice.

Bianca Drăgușanu și mama ei și-au pus botox

„De data asta nu am venit singură, am venit cu mama pentru că și mama urmează să-și facă botox”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„După ce își face mama botox am de gând să-mi retușez buzele și am de gând să-mi fac și eu botox. Mi-a venit o idee genială, o să-și facă și buzele”, a mai declarat ex-nevasta lui Victor Slav.

bianca drăgușanu
Mama Biancăi Drăgușanu a apelat la o intervenție la buze, la o clinică de înfrumusețare din Cluj Napoca. Foto: Instagram

Fosta nevastă a lui Victor Slav s-a tunat de 50.000 de euro în 15 ani

Pentru faptul că a apelat des la intervențiile estetice, Biancăi i s-a pus la un moment dat porecla de păpușă Barbie a României, căci vedeta s-a transformat complet în ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta ar fi investit nu mai puțin de 50.000 de euro în fizicul ei, o sumă destul de mare, cât un apartament cu două camere.

Prima intervenție pe care Bianca și-a făcut-o a fost la sâni acum 18 ani, la Timișoara, pe vremea când colabora ca manechin cu Cătălin Botezatu, cel care a lansat-o în showbiz.

ADVERTISEMENT

A continuat cu micșorarea nasului și subțierea gleznelor. Și-a mai făcut lifting facial și și-a mărit, de asemenea, buzele, procedură pe care o repetă o dată la ceva timp.

Diva a investit în schimbările sale fizice în ultimii de 15 ani, în jur de 50.000 de euro, atât cât valorează un apartament vechi cu două camere în Militari.

Bianca n-a avut grijă doar de sâni, nas și buze, ci a vrut să aibă și o dantură perfectă. Tot la Timișoara și-a pus fațetele dentare în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

 

 

ADVERTISEMENT