Life

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor au investit sume colosale în noua afacere din Dubai!

05.11.2020 | 17:53
Bianca Dragusanu si Ramona Gabor au investit sume colosale in noua afacere din Dubai
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au reîntâlnit în Dubai, unde bruneta locuiește de ani buni, pentru a lansa împreună un parfum ce poartă numele fostei cumnate a lui Irinel Columbeanu.

Ex prezentatoarea Kanal D investește masiv în imaginea ei, dar și în afaceri noi, în special de când s-a despărțit de Alex Bodi, cel care i-a fost soț, iar ulterior logodnic până în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT
Ramona Gabor a ajuns în România
Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai

În timp ce afaceristul se află cu diferite promovări de business în Berlin, Bianca Drăgușanu a aterizat de câteva ore în Dubai, unde se distrează cu Ramona Gabor în cluburi exclusiviste, locații de lux, dar se ocupă și de noul brand de parfum pe care vor să-l facă renumit în toată Europa.

Fetele și-au pus toți banii la bătaie, iar FANATIK a aflat că investiția ar fi una mare, de ordinul zecilor de mii de euro, bani care s-au dus pentru crearea parfumului, marketing, dar și în aspectul produsului.

ADVERTISEMENT

Înainte să ajungă în Dubai, Bianca și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță, iar ulterior le-a menționat că a venit pentru afaceri, nu să-și cumpere genți.

„Și am plecat în vacanță, exact ce aveam nevoie! Ghiciți unde? Vă dau un indiciu: este un loc călduros, așa că mi-am luat o geantă plină de ochelari de soare, a scris blonda pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, împreună cu una dintre asociatele ei
Bianca Drăgușanu, împreună cu una dintre asociatele ei

„Sunt într-un loc foarte frumos. M-am întâlnit cu o prietenă dragă de-a mea, pentru care am venit special aici! În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum!

Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani și am stat puțin de vorbă și ne-am gândit că întâlnirea noastră ar fi una foarte constructivă și am dat o fugă până la ea să o văd, pentru că da, vreau să o ajut în lansarea parfumului ei!”, a mai zis  Bianca pe InstaStory.

ADVERTISEMENT