Life

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina sunt la cuțite. Care a fost motivul rupturii: „Consider că m-a trădat”

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina sunt la cuțite, deși erau prietene foarte bune. Află care a fost motivul rupturii lor și de ce nu-și mai vorbesc.
29.07.2021 | 16:32
Bianca Dragusanu si Vica Blochina sunt la cutite Care a fost motivul rupturii Consider ca ma tradat
Bianca Drăgușanu și Vica Blochina sunt la cuțite. Care a fost motivul rupturii. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina sunt la cuțite. Au fost ani la rând prietene bune, însă acum au încheiat orice legătură. Care a fost motivul rupturii dintre cele două vedete?

Se pare că Alex Bodi este motivul pentru care cele două dive s-au certat. Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-ar fi simțit trădată de cea care i-a fost prietenă atâta timp. Bianca Drăgușanu a explicat totul în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina sunt la cuțite. Care a fost motivul rupturii

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina sunt la cuțite în acest moment, după ani buni în care au fost prietene. Iubita lui Gabi Bădălău a povestit despre ce este vorba în platoul unei emisiuni TV.

Diva a fost deranjată de faptul că Vica Blochina a petrecut timpul în compania cercului de prieteni al lui Alex Bodi în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu este de acord cu faptul că o prietenă de-a ei petrece timp cu oameni ca îi vor răul, așa că a decis să rupă legătura cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

„Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când te anturezi cu dușmanii nu mai am ce vorbi cu tine.

ADVERTISEMENT

Este vorba de fostul meu soț”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show de la Kanal D.

Ce spune Vica Blochina despre conflictul cu fosta lui Alex Bodi

Vica Blochina a reacționat după ce fosta asistentă TV a declarat că nu mai sunt prietene. Vedeta a fost întrebată pe Instagram de ce nu mai este prietenă cu fosta lui Alex Bodi.

Răspunsul Vicăi Blochina i-a surprins pe internauți, mai ales după ce Bianca Drăgușanu a făcut declarațiile respective, în direct la TV. Vica Blochina susține că nu a existat nicio ceartă și că ar fi stat recent la aceeași masă.

ADVERTISEMENT

„Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile…o iubesc și o admir”, a scris vedeta pe InstaStory.

Vica Blochina, despre cearta cu Bianca Drăgușanu
Vica Blochina, despre cearta cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

Vica Blochina a rupt legătura cu Oana Roman în urmă cu câteva săptămâni, cu care avea o prietenie de ani întregi. Fiica lui Petre Roman ar fi dezamăgit-o pe fosta lui Victor Pițurcă, așa că nu-și mai vorbesc.

Vica Blochina a fost surprinsă alături de câteva persoane din anturajul lui Alex Bodi, lucru care ar fi deranjat-o extrem de tare pe Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT