News

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună în platourile Kanal D! Cum au fost surprinși. FOTO

13.04.2019 | 11:44
Bianca Dragusanu si Victor Slav din nou impreuna in platourile Kanal D Cum au fost surprinsi FOTO

Surpriză de proporții. Bianca Drăgușanu, față în față cu Victor Slav. Cei doi și-au aruncat o serie de replici înțepătoare, s-au cercetat cu privirea din cap până în picioare și au ajuns la dezvăluiri pe care până atunci le-au ținut ascunse.

Bianca Drăgușanu, întâlnire surpriză cu Victor Slav

Apariția fostei partenere de viață l-a luat prin surprindere pe Victor Slav. Scenele inedite au avut loc la filmările pentru emisiunea Vulturii de noapte. La înțepăturile dintre cei doi a asistat și Cătălin Botezatu, cunoscutul designer de modă fiind de asemenea invitat în cadrul show-ului.

Spectaculoasa ediție va putea fi urmărită marți, la Kanal D, cu începere de la orele 23:00. Tot atunci, telespectatorii vor afla motivul incredibil pentru care Victor Slav a primit o palmă din partea Biancăi Drăgușanu, chiar sub ochii lui Cătălin Botezatu.

Victor Slav a fost luat prin surprindere de apariția Biancăi Drăgușanu
Victor Slav a fost luat prin surprindere de apariția Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu suferă de diabet

Bianca Drăgușanu a dezvăluit recent că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Vedeta a fost sfătuită de medici să aibă mai multă grijă în această privință, pentru că diabetul de care suferă se poate agrava.

Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”.

„ De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas” , a mai spus blondina. Și cum aceste probleme nu ar fi de ajuns,  ea a avut niște dureri crunte și a fost nevoită să ajungă la ortoped. Acesta i-a transmis că ar putea fi vorba de o afecțiune de menisc și i-a recomandat să facă un RMN, pentru a stabili cauzele exacte.