Life

Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir: „Te uiți la televizor?”

Bianca Drăgușanu a fost invitată de Teo Trandafir să povestească despre despărțirea de Gabi Bădălău. Numai că... surpriză! La un moment dat afaceristul a sunat-o în direct!
18.05.2022 | 15:32
Gabi Badalau a sunato in direct pe Bianca Dragusanu dar ia raspuns Teo Trandafir Te uiti la televizor
Teo Trandafir a încercat să lămurească situația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu e greu de înțeles, căci fiecare susține altceva, iar atunci când sunt puși față în față, lucrurile se schimbă.

Gabi Bădălău a sunat-o pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir

Fotomodelul a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir despre situația dintre ea și Bădălău, după ce acesta a scris pe Instagram că a pus capăt relației pe care o avea. Bianca a declarat că s-a simțit iritat de faptul că Gabi a expus acest lucru, mai ales că ei aveau o înțelegere ca tot ce se întâmplă în relația lor să rămână în spațiul privat.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Bianca a declarat la Kanal D că fostul/ actualul (?) ei iubit i-a cerut de nenumărate ori să nu îl expună, iar ea i-a respectat dorința. Ce a deranjat-o foarte tare este că de multe ori Gabi o punea pe Bianca să mintă că se află la sală sau cu fetița ei, în loc să recunoască pe rețelele de socializare că e în vacanță cu el.

„Eu cred că regretă postarea”

„Acest mesaj m-a obligat pe mine să vin în emisiune și să dau detalii pe care eu le-am ocolit. Eu mi-am dorit ca această relație să fie una privată.

ADVERTISEMENT

El face publice situații care ar trebui păstrate pentru noi. Și eu am provocat situația. Eu cred că regretă postarea. Important nu este asta. Mi-aș fi dorit să nu vină să spună. El mi-a spus: nu vreau să apărem. El a postat ca să apară. De ce face asta?”, s-a întrebat Bianca Drăgușanu la Kanal D.

„N-am avut o relație ușoară, dar m-am săturat să mai lupt”, a mai spus vedeta.

La câteva minute după ce a încercat să explice ce a deranjat-o în relația cu Bădălău, Teo Trandafir a fost luată prin surprindere. În timp ce vorbea cu invitata, Gabi o suna întruna. Bianca a rugat-o pe Teo să îi răspundă, iar prezentatoarea s-a conformat.

ADVERTISEMENT

Teo i-a zis lui Gabi că Bianca nu poate vorbi deoarece este invitată în emisiunea ei. Bădălău i-a spus că nu știa asta. Realizatoarea tv s-a prins că afaceristul știa foarte bine că Bianca este în platou și l-a înțepat fin, imediat ce i-a auzit vocea la telefon: „Te uiți la televizor, corect?”.

Bianca i-a confirmat apoi lui Teo că afaceristul a aflat de la ea că urma să apară în emisiune să vorbească despre ei doi. Prezentatoarea i-a mărturisit apoi vedetei că l-a simțit destul de calm și liniștit pe Bădălău, după voce.

ADVERTISEMENT