Life

Bianca Drăgușanu, surprinsă în ipostaze incendiare în Maldive. Vedeta trăiește în lux total

09.01.2021 | 19:42
Bianca Dragusanu surprinsa in ipostaze incendiare in Maldive Vedeta traieste in lux total
Bianca Drăgușanu trăiește în lux, în Maldive. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu trăiește în lux, departe de țară, în Insulele Maldive, unde își petrece vacanța de vis alăuri de Gabi Bădălău.

Vedeta e mai bine ca oricând, cu toate că ultimele luni au fost complicate pentru ea, și se simte bine în Maldive, alături de Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Conform Spy News, Bianca Drăgușanu trăiește în lux și „opulență” și se fotografiază cu orice ocazie în poziții incendiare, stârnind invidia tuturor.

Bianca Drăgușanu s-a pozat în lux în Insulele Maldive

Alex Bodi pare istorie pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a cuplat cu Daria Radionova, însă vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău, care a răsfățat-o cu o vacanță în Maldive.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Bădălău susține că el și Bianca Drăgușanu sunt simpli prieteni deocamdată, însă adevărul va ieși la suprafață cât de curând.

Bianca Drăgușanu, în ipostaze incendiare
Bianca Drăgușanu, în ipostaze incendiare

Între timp, Drăgușanu s-a fotografiat în cele mai incendiare ipostaze și a făcut inclusiv un LIVE pe Instagram pentru a le arăta fanilor unde a ajuns alături de soțul Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Deși divorțul dintre aceștia nu a fost momentan pronunțat, șansele de împăcare dintre cei doi sunt zero, astfel că Bianca Drăgușanu are toate motivele să se afișeze la brațele lui Bădălău.

Bianca Drăgușanu se află în Maldive
Bianca Drăgușanu se află în Maldive

Vedeta s-a „îmbrăcat” cu cele mai sexy și mai scumpe costume de baie și își petrece mare parte din timp la plajă sau la sală, fiind grijulie față de aspectul său fizic.

ADVERTISEMENT

Conform Spy News, Bianca Drăgușanu e decisă să se mute în Dubai, după ce se întoarce din Maldive, în condițiile în care oricum își petrece majoritatea timpului la arabi. Mai mult, pentru a dovedi că nu se joacă, Bianca vrea să-și ducă inclusiv fiica în Dubai, ca să trăiască cu ea.

ADVERTISEMENT