News

Bianca Drăgușanu, ținta ironiilor de la Asia Express. Fotografia postată de Oase a devenit virală

05.04.2019 | 18:23
Bianca Dragusanu tinta ironiilor de la Asia Express Fotografia postata de Oase a devenit virala

Oase, coechipirul lui CRBL a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu după Asia Express. Acesta s-a pozat în aceeași ipostază în care s-a fotografiat blonda. Bianca a reușit să atragă multe antipatii cu ocazia participării la Asia.  Fosta prezentatoare de televiziune a fost criticată dur după ce a înjurat ca la ușa cortului, uitând de camerele de luat vederi. Cătălin Botezatu i-a luat atunci apărarea. „N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!“, a declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu a fost ironizată de Oase!

Oase a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu pozându-se în aceeași ipostază ca blondina cu care coechipierul de la Asia Express a mai avut discuții. “Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta.

Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?”, a declarat CRBL, după ce s-a enervat din cauza atitudinii pe care a avut-o fosta prezentatoare TV.  „Dacă tot am revenit pe Instagram, am zis să o fac bine. S-a întâmplat să fiu în acelaşi hotel cu Bianca. Oasia Express continuă!”, a scris Oase în dreptul pozei cu Bianca.

Oase a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu
Oase a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu. Cum s-a pozat coechipierul lui CRBL?

Bianca Drăgușanu a fost criticată de altă vedetă Antena 1

“Băăăăiiiii!!! Te-am plăcut într-o oarecare măsura până am văzut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleza, la nivel conversațional măcar???

Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lângă tine… feeling disgusted (n.r.: simțindu-se dezgustată)”, a scris Bianca Roman pe contul său oficial de Facebook