Life

Bianca Drăgușanu, ținută nepotrivită pentru sala de fitness. Ce a pățit în timpul unui exercițiu

25.04.2021 | 17:59
Bianca Dragusanu tinuta nepotrivita pentru sala de fitness Ce a patit in timpul unui exercitiu
Bianca Drăgușanu, ținută nepotrivită pentru sala de fitness. Ce a pățit în timpul unui exercițiu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ales o ținută complet nepotrivită pentru sala de fitness, care a lăsat la vedere mai mult decât ar fi vrut. Frumoasa blondină a pățit ceva neașteptat în timpul unui exercițiu în care lucra intens în zona abdomenului. 

Fosta prezentatoare de la Kanal D adoră să fie sexy și provocatoare, indiferent că iese la restaurant sau că face sport, însă de data aceasta a avut parte de un mic „accident”. Vedeta se îmbracă adesea în compleuri mulate pe corp, formare din pantaloni și bustieră.

ADVERTISEMENT

Ținuta purtată de Bianca Drăgușanu în cursul acestei zile i-a pus în valoare trupul, dar i-a lăsat la vedere bustul proeminent. Sânii i-au ieșit din bustiera albă chiar în timpul unor exerciții, fără să bage de seamănă acest mic incident.

Bianca Drăgușanu, gafă în sala de antrenament. Cum a apărut vedeta

Blondina a continuat activitatea din sala de antrenament, postând totul pe rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu a fost în atenția tuturor și a făcut deliciul privitorilor de pe Instagram, acolo unde a publicat mai multe filmările cu exercițiile realizate.

ADVERTISEMENT

Vedeta are mereu apariții de infarct când intră în sala de fitness, fosta iubită a lui Alex Bodi fiind mereu în centrul atenției. Fosta prezentatoare TV nu renunță la sport nici măcar atunci când merge în vacanțe. Bianca Drăgușanu se mândrește cu un corp de invidiat, mărturisind la un moment dat că nu se cântărește.

Fosta soție a prezentatorului Victor Slav se întreține foarte mult și îi place cum arată atunci când se privește în oglindă. Vedeta susține că nu trișează când vine vorba de condiția sa fizică, având și un meniu foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, antrenament în sala de sport
Bianca Drăgușanu, în ținuta care i-a jucat feste în sala de antrenament. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Merg la sală o zi da, una nu, și lucrez în medie o oră și jumătate. Am mereu antrenor personal, pentru că orice persoană încearcă să trișeze exercițiile, am o fată care stă mereu lângă mine și care îmi spune cum să lucrez tot corpul, evident pun accent pe fesier și pe abdomen.

Mănânc aproape tot ce îmi doresc, din fericire îmi place mâncarea sănătoasă: există posibilitatea să ies la restaurant și cineva să comande cartofi prăjiți cu brânză și nu mă abțin. Dar nu fac asta foarte des.

ADVERTISEMENT

Mănânc dulciuri zilnic, sunt fan pavlova (tort de bezea), pentru că prietena mea cea mai bună face această delicatesă. Mi-o face cu foarte puțin zahăr. Sunt fan înrăit, nu pot trăi fără această prăjitură.

Mănânc în fiecare zi pește, fără pâine, iar dacă simt nevoia de carbohidrați mănânc paste cu fructe de mare. Cam tot ce fac în ultimele trei luni din viața mea m-a ajutat să slăbesc vreo 6 kg, față de cum eram în vara anului trecut.

Iar asta mâncând pavlova, pește foarte mult, fructe de mare și mergând la sală”, povestea Bianca Drăgușanu la un moment dat pentru kfetele.ro.

ADVERTISEMENT