Life

Bianca Drăgușanu, trădată de prieteni: ”S-au vândut pentru bani, unor interese”

03.01.2021 | 15:50
Bianca Dragusanu tradata de prieteni Sau vandut pentru bani unor interese
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mărturisit că a rămas fără prieteni, după ce mulți din cercul în care s-a învârtit în ultimii 2 ani au trădat-o. Frumoasa blondină susține că aceștia s-au vândut pentru bani sau pentru alte interese. 

Fosta asistentă TV a dezvăluit că din 15 prieteni în momentul de față mai are numai 4 persoane pe care se poate bizui în orice clipă. Vedeta este foarte dezamăgită de această situație, mai ales că au existat perioade în care petrecea sărbătorile alături de amicii săi.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Alex Bodi a spus într-o emisiune de la Antena Stars că unii dintre cei pe care-i credea prieteni s-au vândut pentru bani, în timp ce alții s-au lăsat pradă bârfele și gurilor rele. Bianca Drăgușanu a povestit că vechii prieteni s-au exclus singuri în cele din urmă.

Bianca Drăgușanu a rămas fără prieteni. Blondina a fost trădată de majoritatea

„Mai am 4 patru prieteni care mi-au fost alături (n.r. în ultima perioadă). Din cercul de 15 pe care i-am avut acum doi ani, ei s-au autoeliminat și m-au trădat în anumite contexte…

ADVERTISEMENT

Am avut un grup de 15 prieteni cu care făceam sărbătorile împreună, ne dădeam întâlnire mereu, organizam mese mereu. 

Unii s-au vândut pentru bani, s-au vândut anumitor interese. Alții s-au lăsat ispită bârfelor și din acest grup frumos de 15 prieteni ei s-au exclus și am rămas cu 4”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu într-un interviu recent, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este motivată să meargă mai departe în fiecare zi, asta pentru că are un copil de care trebuie să se ocupe. Vedeta a trecut prin multe suferințe, în urmă cu câteva luni punând punct relației de 2 ani pe care a avut-o cu Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a acceptat multe din partea partenerului de viață, în urmă cu puțin timp recunoscând că a fost bătută de afaceristul din Mediaș în repetate rânduri. Fosta prezentatoare de la Kanal D spune că a învățat din propriile greșeli, care au făcut-o femeia puternică de azi.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos se axează mai mult pe proiectele personale de când este singură, viața sa căpătând un alt contur de când a realizat că este mai bine să încheie relația cu fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT