Life

Bianca Drăgușanu, tranșantă în scandalul cu George Buhnici: ”Celulita este boala secolului”

Bianca Drăgușanu (40 de ani) face declarații ferme legat de scandalul cu George Buhnici. Fosta asistentă TV își spune părerea legat de femeile care au celulită.
20.07.2022 | 18:22
Bianca Dragusanu transanta in scandalul cu George Buhnici Celulita este boala secolului
Bianca Drăgușanu, declarații ferme în tărăboiul cu George Buhnici. Ce spune despre femeile cu celulită. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blondina este tranșantă în disputa în care a ajuns fostul prezentator de la Pro TV. Fosta soție a lui Alex Bodi susține că femeile cu forme sunt foarte frumoase, chiar dacă nu sunt perfecte și au unele mici imperfecțiuni.

Bianca Drăgușanu, declarații ferme în tărăboiul cu George Buhnici. Ce spune despre femeile cu celulită

Bianca Drăgușanu crede că nimeni nu ar trebui să bage în seamă afirmațiile făcute de George Buhnici și că femeile trebuie să se concentreze pe atitudine. În plus, vedeta vine și cu un exemplu renumit în acest sens.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi și dacă există, înseamnă că au o viață exemplară, iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează.

Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului. Și Jennifer Lopez are celulită”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu: ”Și cu celulită ești frumoasă oricum”

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele autohtone care și-a făcut numeroase ajustări la față și corp, dar tot crede că latura feminină este frumoasă cu sau fără celulită. Blondina consideră că femeile trebuie să se simtă bine în propria piele.

„Eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită. Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese.

ADVERTISEMENT

Asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV, mai arată sursa menționată mai devreme.

Vedeta recunoaște că se iubește foarte mult și își face micile plăceri de fiecare dată când simte nevoia. În plus, se răsfață frecvent la saloane de înfrumusețare și cosmetică.

ADVERTISEMENT