Life

Bianca Drăgușanu trece prin clipe dificile. Vedeta a ajuns de urgență la spital. Ce le-a transmis fanilor

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a distrat tot weekend-ul pe litoralul românesc alături de prieteni.
16.08.2021 | 18:33
Bianca Dragusanu trece prin clipe dificile Vedeta a ajuns de urgenta la spital Ce lea transmis fanilor
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a îngrijorat fanii pentru că s-a filmat direct cu perfuzia în mână, în timp ce un medic avea grijă să-i fie bine. Vedeta nu a oferit prea multe detalii, dar a lăsat să se înțeleagă că este în regulă.

Atât de bine încât Bianca Drăgușanu a dezvăluit că vizita la unitatea medicală nu o va împiedica să desfășoare în continuare activitățile pe care le are pe ordinea de zi.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, pe mâna medicilor. S-a filmat cu perfuzia în mână

Mai mult decât atât, fosta asistentă a lui Dan Capatos le-a transmis internauților că este pregătită să meargă la sală, la antrenament, semn că nu este nimic grav în privința stării sale de sănătate.

„Cam așa stă situația la ora 15:22. În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât.

ADVERTISEMENT

După asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu într-o filmare de pe InstaStory.

Fosta prezentatoare de la Kanal D nu are pentru prima oară probleme medicale, ajungând la spital de nenumărate ori din cauza căderilor de calciu sau pentru că a fost snopită în bătaie.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor
Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu, agresată de fostul iubit. Ce i-a făcut Alex Bodi

Vedeta a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a primit numeroase „corecții” din partea fostului partener de viață, Alex Bodi, majoritatea fiind produse din cauza geloziei afaceristului.

Chiar și așa povestea lor de dragoste a durat mai bine de 2 ani, perioadă în care nu au fost numai iubiți, ci și soț și soție. Legătura amoroasă a fost una cu năbădăi și plângeri la poliție.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi, cel mai crunt episod având loc în octombrie 2020, când ar fi fost agresată timp de aproximativd 5 ore.

Blondina a fost supusă unor violențe ieșite din comun, la momentul respectiv fiind filmată de paparazzi cu fața plină de vânătăi și abia ținându-se pe picioare.

În momentul de față nu se știe ce s-a mai întâmplat cu plângerea penală depusă de vedetă, însă un lucru este cert, fiecare și-a refăcut viața sentimentală și trecutul a fost lăsat în urmă.

ADVERTISEMENT