Life

Bianca Drăgușanu, uimită de discuția dintre Sofia și un amic al fetiței. Ce a spus cea mică despre Victor Slav

Bianca Drăgușanu a fost luată prin surprindere de discuția dintre Sofia și un amic al fetiței. Cea mică a făcut declarații amuzante despre tatăl ei, Victor Slav.
22.07.2022 | 17:35
Bianca Dragusanu uimita de discutia dintre Sofia si un amic al fetitei Ce a spus cea mica despre Victor Slav
Ce a discutat fiica Biancăi Drăgușanu cu un amic al său. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia, nu ezită o clipă în a-și uimi mama. Cea mică a făcut din nou acest lucru, de curând, și a stârnit amuzamentul internauților.

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, discuție amuzantă cu un amic. Mama sa a rămas surprinsă

Bianca Drăgușanu a arătat fanilor, pe contul său de Instagram, o discuție dintre fiica sa și un amic al ei. Vedeta s-a arătat surprinsă și amuzată în același timp.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Sofia vorbea cu prietenul ei, David, despre ceea ce îi place să facă atunci când se află acasă la mama ei, dar și la tatăl ei. Răspunsul fetiței a fost catalogat de amic ca drept ”cel mai bun banc de comedie”.

David, amicul Sofiei: ”Sofia, ce îți place ție cel mai mult să faci la mama ta acasă?”

Sofia: ”Să mă machiez și să mă joc cu ea.”

David, amicul Sofiei: ”Și la tatăl tău acasă ce-ți place cel mai mult să faci?”

Sofia: ”Să mă machiez singură și să mă joc singură.”

David, amicul Sofiei: ”Cel mai bun banc de comedie”, a fost dialogul dintre cei doi copii, scrie wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Sofia este fiica Biancăi Drăgușanu din relația pe care fosta asistentă TV a avut-o cu prezentatorul meteo de la Protv, Victor Slav. Cei doi au avut parte de o poveste de iubire cu năbădăi.

După doar un an de la nuntă, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat. La mijloc ar fi fost vorba despre infidelitatea blondinei. Ulterior, a urmat o împăcare, dar nu a rezistat prea mult.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi foști parteneri își ”împart” fiica. Sofia locuiește la ambii părinți, în mod separat. Bianca Drăgușanu o răsfață pe fetița sa cu tot ce are mai bun. În mai, a dus-o într-o vacanță în Dubai.

Cum o educă Bianca Drăgușanu pe fiica sa

Totuși, chiar dacă îi poate oferi tot ce-și dorește, Bianca Drăgușanu spune că are grijă să nu-i pună totul pe tavă Sofiei, încât să conștientizeze că anumite lucruri se obțin greu.

ADVERTISEMENT

”Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă.

Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei. Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a detaliat Bianca Drăgușanu, pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT