ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu, umilită de Gabi Bădălău într-o conversație cu Claudia Pătrășcanu: „E o nebună…”

Autor: Andreea Stanaringa | 23.04.2021 | 17:37
Bianca Drăgușanu, umilită de Gabi Bădălău într-o conversație cu Claudia Pătrășcanu: „E o nebună...”
Bianca Drăgușanu, umilită de Gabi Bădălău într-o conversație cu Claudia Pătrășcanu: „E o nebună...” Sursa foto: colaj Fanatik

Bianca Drăgușanu a fost umilită de partenerul ei, Gabi Bădălău, în timpul unei conversații dintre afacerist și fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, cu care este în plin proces de divorț. Acesta a jignit-o pe femeia alături de care a stat în ultimele luni și cu care a plecat în Maldive la început de an. 

ADVERTISEMENT

Deși dădeau impresia că sunt un cuplu stabil și nimic nu îi mai poate despărți, iată că Gabi Bădălău a spus niște lucruri de-a dreptul șocante la adresa fostei asistente TV.

Cu puțin timp în urmă, blondina îl descria pe Bădălău ca fiind un adevărat gentleman și un om minunat, însă cuvintele afaceristului nu seamănă deloc cu caracterizarea făcută de Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, umilită de Gabi Bădălău într-o conversație cu Claudia Pătrășcanu: „E o nebună…”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt împreună de câteva luni și au avut câteva suișuri și coborâșuri în timpul relației, însă nu demult diva dădea impresia că totul este bine între ei și că relația lor este mai puternică decât oricând.

În timp ce blondina îl lăuda pe iubitul ei în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Gabi Bădălău o numea „nebună” și „psihopată” pe femeia pe care se presupune că o iubește, totul în timpul unei conversații cu Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor spynews.ro, Claudia Pătrășcanu îl acuză pe fostul soț că i-a permis Biancăi să-i numească „săraci” pe copiii lui, iar acesta a caracterizat-o cu adjectivele menționate mai sus.

„De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, îi cântăreața fostului ei partener de viață. Reacția lui Gabi Bădălău la întrebarea Claudiei Pătrășcanu este una cu totul neașteptată: „N-am permis. E o psihopată și o nebună.”

ADVERTISEMENT

Aceste cuvinte au uimit-o chiar și pe artistă, care nu înțelege cum de tatăl copiilor ei o poate descrie în acest fel pe actuala lui iubită: „Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

Recent, Bianca Drăgușanu l-a descris foarte frumos pe iubitul ei, despre care a spus că este inteligent, înțelegător și adoră să-și petreacă timpul împreună cu el.

ADVERTISEMENT

„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, spunea Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!