Life

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea”

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu și așteaptă ca fosta asistentă de televiziune să o contacteze pentru a o pune nașă.
24.10.2022 | 17:26
Bianca Dragusanu vrea sa fie nasa copilului Danielei Crudu Astept sami dea un semn sami spuna ca vrea
Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este doarte entuziasmată de vestea că Daniela Crudu este însărcinată cu primul ei copil. Mai mult, aceasta vrea să fie nașa copilului!

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu

După ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Daniela Crudu este gravidă pentru prima dată, Bianca Drăgușanu a comentat vestea și a spus că vrea să fie nașa copilului.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune s-a arătat mai mult decât încântată pentru Daniela Crudu, ba chiar nu îi venea să creadă când a auzit vestea că aceasta așteaptă primul ei copil și a arătat și primele imagini cu burtica de gravidă.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Bianca Drăgușanu a spus că o să îi scrie fostei sale prietene, de care nu mai este la fel de apropiată ca la început, pentru a o întreba dacă vrea să fie ea nașa copilului său.

Bianca Drăgușanu își dorește ca Daniela Crudu să aibă o fetiță

De asemenea, Bianca Drăgușanu vrea ca Daniela Crudu să aibă o fetiță care să semene cu ea și speră să aibă o sarcină ușoară, dar mai ales să fie nașa copilului, al cărei sex fost asistentă TV nu îl cunoaște încă.

ADVERTISEMENT

 Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea.

Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mai explicat și care este motivul pentru care nu mai este așa apropiată de Daniela Crudu, așa cum erau la început, pe vremea când ambele erau asistente TV în emisiunea lui Dan Capatos.

Conform acesteia, nu au existat tensiuni sau certuri între ele, ci pur și simplu fiecare și-a văzut de drumul ei în viață.

ADVERTISEMENT