Life

Bianca Drăgușanu vrea să părăsească România. Unde visează blondina să se mute

05.03.2021 | 20:27
Bianca Dragusanu vrea sa paraseasca Romania Unde viseaza blondina sa se mute
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mărturisit că vrea să plece din România, după ce în ultima perioadă a prins gustul călătoriilor și vacanțelor exotice. Blondina visează să se mute într-un loc însorit pe care l-a vizitat deja de câteva ori până acum. 

Vedeta este gata să plece în Dubai, acolo unde locuiește și buna sa prietenă, Ramona Gabor. Fosta iubită a lui Alex Bodi crede că în Emiratele Arabe are toate șansele să pună bazele unei afaceri mult mai profitabile decât cea de pe meleagurile natale.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a prezentatorului Dan Capatos susține că lucrurile pe care le face în momentul de față ar fi mult mai apreciate și mai bine plătite în Dubai, Bianca Drăgușanu referindu-se aici la business-ul cu rochii pe care-l are în prezent.

Bianca Drăgușanu se mută din țară. Vedeta se gândește intens la Dubai

Bianca Drăgușanu a testat piața din Emiratele Arabe și spune că ținutele pe care le realizează s-ar vinde de 10 ori mai bine decât în România, ceea ce o face să se mute o perioadă acolo.

ADVERTISEMENT

„Nu neapărat că plec și mă mut definitiv. Vreau să-mi fac un business cu rochii acolo. Asta pentru că acolo aceeași muncă, aceleași rochii costă de 10 ori mai mult.

Doar pentru că este orașul luxului, al sclipiciului și al opulenței lucrurile pe care le fac sunt mult mai apreciate acolo”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are totul bine pus la punct, fiind deja în căutarea unui apartament în Dubai. Bianca Drăgușanu este decisă să facă o investiție majoră în domeniul imobiliar, dorind să achiziționeze o casă într-o zonă luxoasă.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de la Kanal D spune că poate merge în străinătate cu întreaga familie, nefiind pentru prima oară când declară că vrea să-i ofere fiicei sale un trai mai bun în Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

„Am tot căutat un apartament de vânzare, ce vreau eu e foarte scump. O să iau un apartament, într-un complex rezidențial.

O să fac un credit pentru că așa se face, dai jumătate din bani înainte și cealaltă jumătate trebuie să o achiți în patru ani. Cred că este o investiție bună și cred că e următorul pas pe care-l fac”, a completat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT