ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu vrea să scape de „regretele trecutului”. Ce a făcut blondina ca să uite prin ce a trecut

Autor: Cerasela Stafie | 24.03.2021 | 22:59
Bianca Drăgușanu vrea să scape de „regretele trecutului
Bianca Drăgușanu vrea să scape de „regretele trecutului". Ce a făcut blondina ca să uite prin ce a trecut Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu vrea să scape de „regretele trecutului”. Blondina dorește cu orice preț să uite prin ce a trecut și a decis să șteargă urmele acestor amintiri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta asistentă TV renunță la tatuajele pe care și le-a făcut pe vremea când se afla într-o relație cu Alex Bodi. Bianca nu este la prima vizită la salon din cauza acestor lucruri.

Se pare că fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi se străduiește de ceva vreme să scape de respectivul tatuaj, ea a explicat că este la a patra vizită la medic. Vizitele se vor încheia aici, diva explicând că procedura este una dureroasă.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu vrea să scape de „regretele trecutului”. Ce a făcut blondina ca să uite prin ce a trecut

„Ne-am întors să scoatem acest tatuaj…Da, ce să zic, e a patra oară când vin. Am zis că nu mai vin pentru că acum mă doare”, spune Bianca. Medicul îi explică, în acest timp, că respectivul tatuaj se șterge mai greu pentru că este mai adânc.

Blondina consideră că acestea au fost greșeli ale tinereții: „din capitolul greșelile tinerii… în tinerețea mea de vinerea trecută, acest tatuaj îl regret săptămâna asta și insist să-l scot, pentru că face parte din greșelile tinerii”.

ADVERTISEMENT

„Unde îmi scot tatuajul? Vreau să-mi repar greșeala făcută”, a adăugat ea. Putem doar să tragem concluzia că respectivul tatuaj îi amintește acesteia de Alex Bodi.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă, presărată cu nenumărate certuri și împăcări. După ultima ceartă, se pare că legătura dintre cei doi s-a rupt definitiv.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Bianca a postat unele fotografii în care apare cu fața tumefiată, rezultat al bătăilor regulate pe care i le aplica bărbatul. Ea s-a prezentat la DIICOT ca martor în dosarul în care fostul soț este acuzat de proxentism.

La ieșirea de la declarații, fosta asistentă TV a recunoscut că îi este frică de fostul partener de viață. Ea a spus că speră ca acesta să nu încerce să-i facă rău și că momentele prin care trece sunt grele. În ultima vreme, lucrurile s-au îndreptat pentru ea și se pare că momentele neplăcute au fost lăsate în urmă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!