Life

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din țară, după izbucnirea războiului din Ucraina: “Nu mai stau pe gânduri”

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din țară, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Fosta asistentă TV este revoltată din cauza situației din România.
12.03.2022 | 19:07
Bianca Dragusanu vrea sa se mute din tara dupa izbucnirea razboiului din Ucraina Nu mai stau pe ganduri
Bianca Drăgușanu vrea să plece din țară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este îngrijorată din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina, motiv pentru care vrea să se mute din țară. Fosta asistentă de televiziune este de părere că oamenii din România nu se ajută între ei.

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România

Vedeta este revoltată de situația din România și consideră că toată lumea ar trebui să se mute din țară. Bianca Drăgușanu este foarte hotărâtă să plece în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Dacă ei nu se ajută între ei și noi între noi, care e faza? V-ați uitat ce este în oraș? Doamne, ce înseamnă să fii român…Cred că ar trebui cu toții să ne mutăm din țara asta, eu cel puțin nu mai stau pe gânduri.

Ei nu se ajută între ei, noi între noi suntem varză. Vai, mama noastră! Ne gândim să facem donații, să plângem pe la televizor, dramă.”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete din showbiz sunt afectate de ceea ce se petrece în Ucraina de mai bine de două săptămâni.

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost operată

Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a suferit recent prima ei operație. Blondina a fost foarte îngrijorată și nici nu a putut dormi în noaptea de dinaintea intervenției.

ADVERTISEMENT

Micuța în vârstă de cinci ani a fost operată de polipi și se simte foarte bine. Medicii au sfătuit-o pe Bianca Drăgușanu să nu mai amâne operația fiicei sale, așa că a decis să o ducă pe Sofia la un spital de copii din Capitală pentru intervenție.

“Pentru mine ziua de astăzi a început cu mari emoții pentru că Sofia a trecut prin prima ei anestezie generală și sper că ultima, deoarece am decis, împreună cu medicul nostru să o operăm de polipi.

ADVERTISEMENT

A fost o fetiță curajoasă, s-a trezit, este la Spitalul de Copii Gomoiu. Sunt foarte emoționată, n-am putut să dorm deloc azi-noapte, am avut așa emoții.”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instastory, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT