Life

Bianca Drăgușanu vrea să slăbească: ”M-am gândit să intru la dietă”

08.08.2020 | 13:22
Bianca Dragusanu vrea sa slabeasca Mam gandit sa intru la dieta
Bianca Drăgușanu vrea să slăbească: ”M-am gândit să intru la dietă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mărturisit fanilor din mediul online că în ultima perioadă a luat câteva kilograme în plus. Frumoasa blondină vrea să slăbească și să ajungă la silueta de invidiat de dinainte de a pleca în vacanță, motiv pentru care s-a pus serios pe treabă.

Vedeta susține că s-a îngrășat pentru că a mâncat felurile preferate de partenerul ei de viață, omul de afaceri Alex Bodi. În clipa de față, bărbatul trebuie să urmeze același regim ca fosta asistentă TV. Fosta soție a prezentatorului Victor Slav a împărtășit cu internauții inclusiv meniul.

ADVERTISEMENT

Blondina este pregătită să revină la un stil sănătos de viață, iar pentru asta face sport și mănâncă foarte multe salate. În prima zi a dietei Bianca Drăgușanu a declarat că a avut pe masă salată de varză și piept de pui, cel mai probabil făcut pe grătar.

Bianca Drăgușanu își dorește să slăbească. Blondina a intrat la dietă

În postările făcute pe o rețea de socializare se poate observa cum Bianca Drăgușanu nu mai ține cont de nicio dietă și mănâncă pizza în compania iubitului ei și a prietenilor, în Monte Carlo. Blondina a mărturisit că a împărțit o pizza cu o amică, în timp ce Alex Bodi a mâncat două.

ADVERTISEMENT

Am constatat că în această vacanță m-am îngrășat. Nu vă zic cât! Dar m-am îngrășat. Și m-am gândit să intru la dietă. (…) Acum mănânc salată de varză.

Și acum trebuie să slăbească și dragostea cu mine și trebuie să mănânce ce mănânc și eu. Pentru că până acum am mâncat ce mănâncă și el.

ADVERTISEMENT

Și nu fac atât de mult sport pentru că trebuie să țin telefonul în mână. Ai ceva de declarat pentru kilogramele mele? Azi doar piept de pui cu salată de varză!”, a spus vedeta într-un InstaStory.

Vedeta vrea să deschidă o școală de dive. Când încep cursurile

Frumoasa vedetă a anunțat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV că se pregătește să deschidă o „școală de dive” unde tinerele să învețe să fie elegante și rafinate atât pe rețelele pe socializare, cât și în viața reală, indiferent ce fac.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu.

 

ADVERTISEMENT