Life

Bianca Drăgușanu vrea un copil cu Gabi Bădălău? Ce decizie au luat cei doi

Bianca Drăgușanu vrea un copil cu Gabi Bădălău? Cei doi au luat o decizie radicală.
28.05.2021 | 21:14
Bianca Dragusanu vrea un copil cu Gabi Badalau Ce decizie au luat cei doi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor să devină părinți în viitorul apropiat. Se pare că blondina își dorește să trăiască pentru a doua oară bucuria de a deveni mamă, de data aceasta alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de la începutul anului, însă au mai existat și despărțiri de scurtă durată, Amândoi par fericiți acum și ar vrea să aibă un copil, după cum au declarat surse din apropierea lor.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu vrea un copil cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu ar vrea să fie mămică pentru a doua oară, iar Gabi Bădălău face tot posibilul ca să-i îndeplinească această dorință.

Potrivit surselor CANCAN.RO, cei doi au vizitat o clinică de fertilizare in vitro din Turcia și ar putea avea un copil în anul următor.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D are o fetiță din relația cu Victor Slav, în vârstă de patru ani, Sofia Natalia. Gabi Bădălău are și el doi copii din mariajul cu Claudia Pătrășcanu, Gabriel Alexandru (6 ani) și Nicolas Mihail (4 ani).

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nuntă de un milion de euro

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au început să-și facă planuri pentru momentul în care își vor uni destinele.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și afaceristul au pus la punct anumite detalii, iar costurile marelui eveniment se ridică la un milion de euro, potrivit sursei citate mai sus.

Cei doi ar vrea să aibă două nunți, una în Grecia, una în București, pentru ca toți prietenii și membrii familiei să fie alături de ei.

ADVERTISEMENT

Deși are propriul ei atelier de rochii de mireasă, Bianca Drăgușanu vrea să poarte o rochie semnată de un celebru designer din Paris.

Blondina va pleca la Paris la sfârșitul lunii iunie pentru a proba rochia de mireasă, urmând să fie însoțită de sora lui Gabi Bădălău. Fosta asistentă TV și-a ales deja domnișoarele de onoare, fiind vorba despre șase prietene foarte bune.

Afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Bianca Drăgușanu cu un inel în valoare de 30.000 de euro, pe care diva îl poartă cu mândrie.

Nunta ar putea avea loc în luna august și se anunță a fi un eveniment grandios, care nu va trece neobservat în lumea showbiz-ului din România.

ADVERTISEMENT