Life

Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera

07.09.2020 | 07:52
Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera
Bianca Drăguțanu s-a cuplat cu fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a trecut repede peste despărțirea de fostul om de afaceri Alex Bodi și se pare că s-a îndrăgostit. Frumoasa blondină l-a cucerit pe un milionar turc cu care s-au iubit în trecut alte două vedete din showbiz-ul autohton.

Este vorba de nimeni altul decât Cengiz Şıklaroğlu, bărbatul care a fost logodit cu cântăreața Otilia Bilionera și a fost cuplat cu Ioana Filimon, o fostă concurentă de la Ferma. Potrivit cancan.ro, fosta asistentă TV și actualul iubit au petrecut weekend-ul împreună, în casa milionarului turc.

ADVERTISEMENT

Relația Biancăi Drăgușanu cu milionarul se pare că a început după câteva discuții pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV plecând în urmă cu câteva zile în Turcia pentru a se întâlni cu acesta. Noul cuplu a petrecut clipe frumoase împreună, blondina fiind extrem de răsfățată.

Bianca Drăgușanu s-a cuplat. Cine este bărbatul care a cucerit-o

Fosta iubită a musculosului Alex Bodi și Cengiz Şıklaroğlu au vizionat un film împreună în casa milionarului turc. Așa cum se poate vedea din imaginile postate de cei doi pe InstaStory este vorba de producția „365”, peliculă foarte apreciată pe platforma de streaming Netflix.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cuplul a luat cina la un restaurant exclusivist, Bianca Drăgușanu fotografiindu-se într-una dintre mașinile de lux ale actualului partener de viață. Cu o rochie neagră și cu decolteu amețitor, frumoasa vedetă apare pe bancheta din spate cu un zâmbet larg pe față.

Blondina este tratată ca o adevărată prințesă, într-o altă postare de pe Instagram putând fi observată la ceas de seară, într-o rochie mulată de culoare roșie. Imaginea este însoțită de un mesaj sugestiv care arată că este îndrăgostită până peste cap de milionarul turc.

„Pierdută în Paradis”, scrie Bianca Drăgușanu, în dreptul fotografiei, în timp ce alta este însoțită de mesajul „Da, m-ai găsit 🐅👑”. 

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon, terotizată de fostul iubit. Declarații uimitoare

Ioana Filimon și milionarul turc au ținut prima pagină a ziarelor săptămâni întregi, fosta concurentă de la Ferma mărturisind că a fost sechestrată în casa lui Cengiz Şıklaroğlu. La revenirea în țară a rupt tăcerea și a făcut declarații uimitoare.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în fața televizorului și le vezi, na…

Nici nu am vrut să ies să declar nimic, lăsăm legea să acționeze și poliția să își facă datoria și de acum încolo, să fim sănătoși cu toții.

ADVERTISEMENT

Cred că multe fete ar putea învăța din experiența mea, pentru că poți să o pățeşti. Nu s-au oprit amenințările, dar să fim sănătoși, că boala vine. Eu știu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, așa că dacă cineva consideră că eu sunt exact așa cum mă descrie acel domn, treaba lor.

Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac”, spunea șatena despre experiența traumatizantă prin care a trecut în urmă cu aproximativ un an, relatează spynews.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri