ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Bianca, fără secrete! Weekend nebun la mare!

Bianca Drăguşanu şi Victor sunt mai apropiaţi şi petrec mai mult timp împreună decât o făceau când erau căsătoriţi. Porumbeii au evadat din Capitală, spre malul mării, pentru un weekend...
Autor: Ionuţ Cataramă | 09.08.2014 | 22:55

Bianca Drăguşanu şi Victor sunt mai apropiaţi şi petrec mai mult timp împreună decât o făceau când erau căsătoriţi. Porumbeii au evadat din Capitală, spre malul mării, pentru un weekend romantic. Doar ei doi!

ADVERTISEMENT

3x

De altfel, blonda a declarat în repetate rânduri că ea şi fostul băiat de la meteo au rămas în relaţii foarte bune, îşi vorbesc des, se vizitează, ies împreună şi, mai mult, se ajută necondiţionat atunci când unul dintre ei are o problemă. Şi a avut dreptate! Dovadă stă reacţia şi ataşamentul lui Victor faţă de cea care i-a fost soţie, atunci când şi-a spintecat piciorul într-un stupid accident domestic. Prima persoană la care a apelat Bianca, plină de sânge şi urlând de durere, a fost, evident, Victor.

ADVERTISEMENT

1x

Acesta a venit într-un suflet şi nu s-a dezlipt de ea trei zile, până s-a asigurat că este în afara oricărui pericol. Acum, la aproape trei săptămâni de la nefericitul accident, cei doi foşti soţi au plecat pe litoral, doar ei doi, într-un weekend cât se poate de romantic.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.spynews.ro

 

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!