News

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, a vrut să se înscrie la Exatlon! Ce relație avea cu familia

21.03.2019 | 08:40
Bianca fiica lui Nicu Maharu a vrut sa se inscrie la Exatlon Ce relatie avea cu familia

Fiica lui Nicu Maharu a avut în gând să participe la cea mai urmărită emisiune sportivă, Exatlon. Deși este o femeie foarte sexy, puțini știu că aceasta a practicat sporturi destul de dure, fapt ce o și recomandă pentru show-ul din Dominicană. Din păcate, acum nu se mai gândește deloc la Exatlon, pentru că tragedia venită în familia ei nu a mai lăsat loc de altceva.  Cu toate astea, Bianca Maharu apare pe lista celor din sezonul următor. Rămâne de văzut dacă va mai accepta să participe sau nu.

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, la Exatlon!

Bianca Maharu a apreciat mereu felul în care se prezintă show-ul sportiv. Competiția nu va fi ceva neobișnuit pentru aceasta, pentru că ea practică de mulți ani de zile sporturi dure și este obișnuită. Bianca a făcut box 7 ani de zile și kickboxing.

Din păcate, acum, este demoralizată și nu se mai poate gândi la nimic altceva, pentru că tatăl ei s-a stins din viață în noaptea dintre miercuri spre joi. „Inima din pieptul meu este tatăl meu! Mulțumesc că exiști în viața mea și m-ai crescut frumos! Tatăl este primul erou al fiului și prima dragoste a fiicei”, a scris Bianca despre tatăl ei, cu ceva timp înainte. Exatlon este un fenomen national! Vreau si eu sa merg acolo. M-am uitat, i-am sustinut pe Faimosi, nu am ratat nicio emisiune, a spus tânăra.

Bianca, fiica lui Maharu, participă la Exatlon?
Bianca, fiica lui Maharu, participă la Exatlon?

Bianca Maharu, dezvăluiri despre tatăl său! Ce relație avea cu familia

Bianca a povestit recent despre starea de sănătate a tatălui său și despre cum s-a comportat pe parcursul tratamentului puternic pe care a fost nevoit să-l ia. “Se ține cu sfințenie de tratament. A făcut chimioterapie, radioterapie, mai are doar câteva ședințe. Medicii ne-au spus că boala este în regresie, că e mai bine, dar că trebuie să mai continue puțin tratamentul, sa taie răul de la rădăcină. Noi sperăm doar să îl vedem, din nou, bine.

Dar el este un luptător și știe că asta e șansa lui. Pîi, acum, când mergem la grătar, îmi vine și mie să râd. El mănâcă legume, poate un piept de pui, nici nu vrea să audă de mici. Ce să mai spun de berbecuți sau viței la gratar, așa cum era pe vremuri?”, povestea aceasta înainte ca Nicu Maharu să se stingă din viață, pentru wowbiz.ro, sperând ca acesta să-și  revină.

Tags: