Revista FANATIK

Bianca, luată în „marcaj” de un fost fotbalist! Tot „meciul”, în revista FANATIK!

27.07.2018 | 21:51
Bianca luata in marcaj de un fost fotbalist Tot meciul in revista FANATIK

Bianca Drăgușanu, luată în „marcaj”  strâns de un fost fotbalist! Tot „meciul”, în noua revistă FANATIK, numărul din iulie!

Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Pachet incredibil pentru doar 5 lei: 48 de pagini revista + CADOU: Poster Programul Ligii 1 Betano la fotbal!

Posterul este un produs premium, tipărit pe hârtie lucioasă, de cea mai bună calitate. Nu ratați să vă informați: a început sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano și deja se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

Bianca Drăgușanu, luată în „marcaj” strâns de un fost fotbalist!

În plus, numărul din iulie al noii reviste FANATIK vă oferă o multitudine de EXCLUSIVITĂȚI. Bianca Drăgușanu este un singur exemplu. Blon-da’ divă a încercat să joace „la acoperire” după mariajul eșuat cu Victor Slav și s-a afișat la umbra unui „bad boy” de peste hotare, Tristan Tate, tocmai pentru ca să fie ea cea care a picat tot în picioare. Și-n picioare avea… crampoane: poze împreună „la greu” pe rețelele de socializare, de parcă ar fi vrut să arate că nu suferă deloc după fostul băiat de la meteo.

Bianca Drăgușanu între trecut, Victor Slav și prezent, Tristan Tate. În plus, este asaltată și de un fost fotbalist de mare talent
Bianca Drăgușanu între trecut, Victor Slav și prezent, Tristan Tate

Ca într-o telenovelă, Bianca s-a despărțit de Tristan pentru a avea, probabil, de ce să se… împace! De câteva zile par a fi, iarăși de nedespărțit. Ceea ce face și mai interesantă presiunea pusă pe ea de alți pretendenții la grațiile sale. Ce fost fotbalist de mare talent o asaltează cu „pase” zilnice și încearcă o tranziție pozitivă spre inima ei, cu SMS-uri dese pe flancuri, aflați din numărul de iulie al noii reviste FANATIK!

Și nu uitați: numai în noua revistă FANATIK din iulie puteți citi un reportaj emoționant despre Cătălin Hîldan, nepotul Unicului Căpitan al lui Dinamo, care duce mai departe pasiunea pentru fotbal a regretatului său unchi. Totul despre Cătălin Hîldan, de la înălțimea sa impresionantă pentru vârsta sa de 15 ani, până la plăcerile zilnice ale unui proaspăt licean și cum a reușit să „supravieșuiască” uniui program draconic de învățătură și antrenamente plus meciuri în ultimii 3 ani, găsiți în numărul din iulie al noii reviste FANATIK!

Cătălin Hîldan trăiește! Și își privește unchiul, Unicul Căpitan, în sufrageria unde au crescut amândoi... Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!
Cătălin Hîldan trăiește! Și își privește unchiul, Unicul Căpitan, în sufrageria unde au crescut amândoi… Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!
  • Citește și „Jucătorii lui Florin Bratu sunt superstiţioşi înainte de FCSB-Dinamo. Ce au cerut”
  • Citește și „Elevii lui Dică, probleme în timpul meciului FCSB-Rudar. Ce au acuzat!”
  • Citește și „Cine este noul jucător preferat al lui Becali! «Cel mai bun din România!»”

Știați că Edi Iordănescu putea să fie acum doar amintire? Nu, nu de la CFR Cluj… Dintre noi! Cum a ajuns la un pas de moarte și cine l-a salvat într-o cursă contracronometru într-o noapte care-i putea fi fatală, aflați din noua revistă FANATIK din iulie! În plus, aventura de tinerețe din Grecia și, mai ales, amănunte inedite din relația cu celebrul său tată, Anghel Iordănescu, care l-a dus de mic printre marii jucători ai Stelei de altă dată, unde a crescut cu infuzii zilnice de iubire roș-albastră, astfel încât există doar o echipă cu care nu ar colabora niciodată… Totul, numai în numărul din iule al noii reviste FANATIK!

Edi Iordănescu dezvăluie în mega-interviul din numărul pe iulie al noii reviste FANATIK că tatăl său, Anghel Iordănescu, nu a fost lângă el atât cât ar fi vrut…

48 de pagini de ziar + CADOU Poster Premium cu Programul Ligii 1 la fotbal, totul la numai 5 lei!

Toate acestea le puteți citi numai în numărul din iulie al noii reviste FANATIK! Număr cu adevărat deosebit, pe care nu aveți voie să-l ratați! Țineți minte: 48 de pagini de ziar + CADOU Poster Premium cu Programul Ligii 1 la fotbal, totul la numai 5 lei! Nu ratați să vă informați: se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

„Mi-a fost și mie greu. Sunt om. Am suferit, m-am bucurat, am plâns și eu la rândul meu, o să mai sufăr și o să mai fiu și eu fericită, că e clar, despre asta e viața, dar ceea ce știu sigur e că fericirea mea depinde doar de mine, de nimeni altcineva” – Bianca Drăgușanu

„Bianca e genul de femeie care trebuie să controleze tot jocul, el ar trebui să fie subjugat, el ar trebui să facă pasul înapoi în momentul în care ea este implicată și are un beneficiu din acest lucru. (…). Cristian a încercat să joace la ofside, ea a evitat să fie lăsată în afara jocului și se pregătește pentru o altă relație importantă din viața sa” – Cristian Brancu

36 de ani a împlinit Bianca Drăgușanu pe 6 martie