Life

Bianca Pop a încercat să se sinucidă și a ajuns la Psihiatrie! „Se droghează și a slăbit 18 kilograme”

Bianca Pop, fostă ispită la emisiunea Insula Iubirii, a fost la un pas de a se sinucide. Aceasta suferă din dragoste, după ce iubitul a înșelat-o. Iată declarațiile mamei acesteia.
21.05.2022 | 22:14
Bianca Pop a incercat sa se sinucida si a ajuns la Psihiatrie Se drogheaza si a slabit 18 kilograme
Bianca Pop a încercat să se sinucidă și a ajuns la Psihiatrie. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Pop, fostă ispită la emisiunea Insula Iubirii, a fost internată la Psihiatrie din cauza problemelor cu drogurile, dar și din cauza faptului că a vrut să se sinucidă. Acum, ea a fost externată.

Bianca Pop, la un pas de sinucidere. De ce a fost internată la Psihiatrie

Bianca Pop o acuză pe mama sa că a internat-o la secția de psihiatrie, dar ea însăși recunoaște că are probleme cu consumul de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost la un pas de a sinucide, luând o supradoză de droguri după ce a aflat că iubitul ei o înșela. Chiar aceasta a declarat că tot ce își dorea era să moară.

Astfel, vedeta a dat mai multe detalii despre motivul pentru care a ajuns să facă o supradoză:

„Din cauza acestui tomberon care se numește Marius eu am făcut o supradoză. Practic eu voiam să mor.

ADVERTISEMENT

Cum naiba să mori pentru un bărbat care, de fapt, te înșela de o lună și jumătate”, a fost postarea făcută de vedetă pe Instagram.

Ce spune mama Biancăi Pop despre internarea acesteia

Bianca Pop a spus că a ajuns internată la Psihiatrie după ce fratele ei a lovit-o și a făcut atac de panică. Mama ei a fost cea care a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme (…) Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea.

Din acest moment, pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a spus Bianca Pop pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Totuși, Geta Pop, mama vedetei TV, a spus că nu a fost lovită. Aceasta a mărturisit că fiica ei se droghează și bea peste măsură. Mai mult, atunci când a ajuns să fie internată la Psihiatrie, Bianca Pop a vrut să se arunce de la etaj.

“N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat Poliția și Salvarea, că altfel nu o puteam duce, ca să o detoxific.

Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească.  Ea are o depresie”,  a spus Geta Pop, mama Biancăi Pop, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT