Life

Bianca Pop de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre fostul iubit: ”El a făcut pușcărie șapte ani”

Bianca Pop, una dintre cele mai cunoscute ispite de la Insula Iubirii, spune că nu poate scăpa de fostul partener de viață. Prin ce trece vedeta acum.
25.04.2022 | 22:35
Bianca Pop de la Insula Iubirii dezvaluiri despre fostul iubit El a facut puscarie sapte ani
Bianca Pop de la Insula Iubirii, urmărită de un fost partener de viață. Ce a povestit fosta ispită. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruneta a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat din Oradea, care în prezent nu poate accepta faptul că au ajuns pe drumuri diferite. Tânăra și fostul iubit au avut o relație de numai câteva săptămâni, vedeta precizând că nu suferă.

Bianca Pop de la Insula Iubirii, urmărită de un fost partener de viață. Ce a povestit fosta ispită

Bianca Pop nu poate înțelege de ce fostul iubit încă o caută și nu o lasă să-și trăiască viața. Fosta ispită de la Insula Iubirii este marcată de acest lucru și spune că a slăbit enorm și nu s-a putut bucura de sărbătorile pascale.

ADVERTISEMENT

„De suferit nu sufăr, dar nu îmi dă lumea liniște. Anumite persoane, să spun așa. Am pace, dar nu mă lasă cineva. Nu sunt bine, am slăbit 15 kilograme în 7 zile. Totul este de la stres!

Sărbătorile acestea au fost pline de lacrimi, tristețe, supărare, dar sunt ok acum. Trebuie să mă odihnesc, să dorm, să mănânc. El a făcut pușcărie șapte ani, este fost pușcăriaș, să spun așa.

ADVERTISEMENT

E din Oradea el, am fost împreună șapte săptămâni, a fost foarte bine, doar că, eu fiind o fire mai vulcanică, mai cu tupeu, lui nu îi plăcea să fiu așa și îi plăcea să mă comande, să mă manipuleze, să mă șlefuiască.

Poți șlefui un om, dar nu de pe o zi pe alta, nu cu șefie, ci cu iubire”, a declarat frumoasa brunetă într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop, căutată de fostul partener de viață

Bianca Pop este cea care a pus punct poveștii de dragoste, însă spune că la momentul respectiv bărbatul a înțeles cum stau lucrurile. Din păcate, câteva zile mai târziu a început să o sune și chiar să vină la ușa casei sale.

Mai mult decât atât, tânăra este de părere că fostul iubit este instabil din punct de vedere psihic și este dispusă să cheme poliția dacă o mai traumatizează.

ADVERTISEMENT