Sporturi

Bianca Pop de la Insula Iubirii, scandal fără precedent! S-a făcut de râs la mare: ”Au făcut aşa ceva cu o vedetă”

06.07.2020 | 09:35
Bianca Pop de la Insula Iubirii scandal fara precedent Sa facut de ras la mare Au facut asa ceva cu o vedeta
Bianca Pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, este implicată într-un nou scandal care a făcut-o de tot râsul. Ea a făcut declarații uimitoare după acest incident.

Cearta cu taximetristul nu a fost suficientă pentru brunetă și după câteva zile petrecute la malul mării s-a gândit să plece și să nu plătească niciun ban pe cazare, cel puțin asta susțin reprezentații hotelului.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Antena 1 vine cu varianta ei într-un limbaj necenzurat.

Bianca Pop de la Insula Iubirii este acuzată, din nou, de neplată

După ce a fost dată afară din taxi pentru comportament neadecvat, după ce l-a înjurat pe șofer și a refuzat să plătească transportul, Bianca Pop a fost bătută la mare de un bărbat de etnie romă, același bărbat cu care a avut legături amoroase în trecut.

Colac peste pupăză, la scurt timp după aceste episoade neplăcute, ea acuză angajații unui hotel din Mamaia că i-au furat furat genți în valoare de mii de euro, iar când a fost nevoită să plătească nota de plată nu a mai avut cu ce, pentru că și banii pe care îi avea tot în genți.

ADVERTISEMENT

Supărată, Bianca Pop a spus că se bazează pe oamenii legii și este de părere că reprezentanții hotelului îi vor aduce banii înapoi, plus despăgubiri.

” Mi-au fost furate poşetele şi chestii de peste 18.000 euro. O să le primesc înapoi, ca să vedeţi ce sărăcii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt şmecheră, o să meargă poliţia să mi le ia. Ei îmi vor da mie 30.000 euro, ca aşa vrea ….. mea. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro. Au făcut aşa ceva cu o vedetă!

Mi-au fost furaţi din hotel foarte multi bani. Normal când a venit nota, ce eram să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s.g ….. pentru 1000 de euro. S.g pentru 100.000, 200.000, că am şi eu valoarea mea. La ce persoane şi relaţii am, nu s.g pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000.

La ora actuală, sunt cea mai mediatizată vedetă din România, nu sunt beată, nici drogată, sunt doar agitată. Am băut, nu am mâncat, de aceea mă comport aşa”, spune Bianca Pop.

Pe de altă parte, reprezentanții hotelului susțin că, de fapt, fosta ispită a refuzat să plătească șederea în locația de lux, iar valoarea ar fi de 1000 de euro.

” Este rău platnică. Femeia asta are probleme. Să vină să achite contravaloarea sejurului, nu să spună că vine unul, altul să plătească.”, a mărturisit un angajat al hotelului în care ispita Bianca Pop a fost cazată mai multe zile, însă de unde a plecat fără să plătească un leu.

Relații amoroase controversate

Bianca Pop a avut numeroase relații de iubire, însă cea mai mediatizată a fost cu Ciprian Păun, un bărbat de etnie romă căsătorit cu altă femeie. Temutul interlop a avut o relație cu năbădăi cu aceasta, însă, până la urmă, s-au despărțit. După acest episod, Bianca Pop a avut o relație de trei ani și jumătate cu un tânăr pe nume Claudiu.

Un afacerist din Germania a dorit să o ia de nevastă, doar că, până la urmă, s-au despărțit înainte să aibă o relație cu adevărat. În ultima vreme, ea s-a afișat cu fostul iubit al Simonei Trașcă, însă nici relația cu acesta nu a durat prea mult.