Life

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a ajuns de nerecunoscut. Calvarul prin care trece

Bianca Pop a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii”, însă după ce a participat la show, viața brunetei s-a schimbat total. Ce s-a întâmplat cu ea
19.06.2022 | 15:11
Bianca Pop fosta ispita de la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut Calvarul prin care trece
Bianca Pop a trecut prin momente grele. Sursa foto: libertatea.ro.
ADVERTISEMENT

Bianca Pop a fost internată la Psihiatrie de către propria ei mama, lucru care a deranjat-o extrem de mult. Fosta ispită de la Insula iubirii a dezvăluit în mediul virtual, despre momentele grele prin care a trecut.

Bianca Pop: „Pe mine m-a adus mama mea la nebuni”

Bianca Pop s-a plâns pe rețelele sociale de felul în care a ajuns ea, după ce mama sa a internat-o, iar fratele ei a bătut-o. Fosta ispită de la Insula iubirii susține că a slăbit 15 kg și a arătat în ce condiții stă.

ADVERTISEMENT

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?!

Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea, în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

De curând, un alt filmuleț cu fosta ispită de la „Insula Iubirii” a șocat oamenii din mediul online. Bianca s-a filmat în timp ce stătea pe bancheta din spate a unei mașini, însă modul în care arată i-a luat pe toți prin surprindere.

Bianca Pop
Cum a ajuns să arate Bianca Pop! Sursa foto: Instagram.

„Mi-e rău. O să facă ăștia pușcărie. Uitați-vă la ochii mei. De la lună la lună sunt mai rău”, a spus bruneta prin intermediul videoclipului, care a devenit celebru pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când vedeta își acuză mama. 

„Păcat! Îmi este milă de ea. A luat-o pe căi greșite”

Internauții nu s-au putut abține de la comentarii, după ce Bianca Pop a publicat filmulețul în care a arătat în ce hal a putut să ajungă, după ce propria mamă a internat-o la psihiatrie.

„Păcat! Îmi este milă de ea! A luat o pe căi greșite…”, „Doamne… să te aducă Dumnezeu pe drumul cel bun, fată?”, „Nu este de râs? Dumnezeu să îi fie aproape!???”, „Doamne, doar ea știe ce e în sufletul ei.

ADVERTISEMENT

Sper să își revină!” sau „Nu îmi vine să cred că este ea! Are nevoie urgentă de ajutor specializat și de susținerea mamei ei! Are nevoie de iubire! Dumnezeu să aibă grijă de ea!”, au fost doar câteva dintre comentariile de la filmulețul publicat de Bianca Pop pe internet.

Ea se iubește cu un cântăreț de muzică de petrecere. 

ADVERTISEMENT