ADVERTISEMENT
Life

Bianca Rus, casting pentru inima ei după Bravo, ai stil: „Vreau o noapte cu Randi”

Autor: Dan Suta | 19.10.2020 | 15:57
Bianca Rus, casting pentru inima ei după Bravo, ai stil: „Vreau o noapte cu Randi”
Bianca Rus a spus că este atrasă de Randi. Foto: Instagram

Bianca Rus este liberă ca pasărea cerului, iar acum, după ce a scăpat de stresul de la Bravo, ai stil are mai mult timp să se ocupe de viața ei sentimentală.

ADVERTISEMENT

Bianca Rus își caută iubirea după ieșirea de la Bravo, ai stil

Cântăreața din Satu Mare a lămurit în cadrul emisiunii Teo Show care este statusul ei emoțional. După ce a fost cuplată cu un fotomodel cu care pozează des pe Instagram

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a spus că presa a dat-o în bară de data aceasta cuplând-o cu manechinul respectiv, cu care are doar o relație strict profesională, pozând pentru anumite campanii publicitare.

ADVERTISEMENT

„Vreau să le spun celor din presă că sunt liberă. Tipul e un model cu care pozez pentru diferite site-uri, de ce să nu mă uit la el?”, a declarat Bianca în emisiunea de la Kanal D.

Este atrasă de Randi și Adi Nartea

Simpatica blondină (mai nou) a spus și care sunt limitele ei în relații. Se consideră de modă veche și spune că nu e de acord cu înșelatul, în niciun fel: „Nici nu am avut ocazia să înșel, nici să fiu înșelată. Important e că sunt curtată. Cât de mulți să fie!

ADVERTISEMENT

Eu am fost nevastă două săptămâni. Nu știu dacă vreau să fiu amanta nimănui. Eu încă simt și cred că voi găsi persoana potrivită. Nu sunt dificilă în relații”.

Bianca a fost pusă apoi de Bursucu, în cadrul aceleiași emisiuni, să aleagă între mai mulți bărbați faimoși. A spus că i-ar plăcea să fie soția lui Adi Nartea, dar după ce a aflat că are deja o familie s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

În schimb, i-ar plăcea să petreacă o noapte de amor cu cântărețul Randi: „L-aș lua de parte pe Adi Nartea că e frumos rău, dar și de Tudor Chirilă îmi place. Mă rog, dacă e însurat Adi nu îl mai vreau. Vreau o noapte cu Randi”.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!