Life

Bianca Rus, casting pentru inima ei după Bravo, ai stil: „Vreau o noapte cu Randi”

19.10.2020 | 15:57
Bianca Rus casting pentru inima ei dupa Bravo ai stil Vreau o noapte cu Randi
ADVERTISEMENT

Bianca Rus este liberă ca pasărea cerului, iar acum, după ce a scăpat de stresul de la Bravo, ai stil are mai mult timp să se ocupe de viața ei sentimentală.

Bianca Rus își caută iubirea după ieșirea de la Bravo, ai stil

Cântăreața din Satu Mare a lămurit în cadrul emisiunii Teo Show care este statusul ei emoțional. După ce a fost cuplată cu un fotomodel cu care pozează des pe Instagram

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a spus că presa a dat-o în bară de data aceasta cuplând-o cu manechinul respectiv, cu care are doar o relație strict profesională, pozând pentru anumite campanii publicitare.

„Vreau să le spun celor din presă că sunt liberă. Tipul e un model cu care pozez pentru diferite site-uri, de ce să nu mă uit la el?”, a declarat Bianca în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Este atrasă de Randi și Adi Nartea

Simpatica blondină (mai nou) a spus și care sunt limitele ei în relații. Se consideră de modă veche și spune că nu e de acord cu înșelatul, în niciun fel: „Nici nu am avut ocazia să înșel, nici să fiu înșelată. Important e că sunt curtată. Cât de mulți să fie!

Eu am fost nevastă două săptămâni. Nu știu dacă vreau să fiu amanta nimănui. Eu încă simt și cred că voi găsi persoana potrivită. Nu sunt dificilă în relații”.

ADVERTISEMENT

Bianca a fost pusă apoi de Bursucu, în cadrul aceleiași emisiuni, să aleagă între mai mulți bărbați faimoși. A spus că i-ar plăcea să fie soția lui Adi Nartea, dar după ce a aflat că are deja o familie s-a răzgândit.

În schimb, i-ar plăcea să petreacă o noapte de amor cu cântărețul Randi: „L-aș lua de parte pe Adi Nartea că e frumos rău, dar și de Tudor Chirilă îmi place. Mă rog, dacă e însurat Adi nu îl mai vreau. Vreau o noapte cu Randi”.

ADVERTISEMENT