Life

Bianca Rus, comentarii dure despre fostele colege de la Bravo, ai stil! Ce a spus despre Tonciu

28.10.2020 | 13:08
Bianca Rus comentarii dure despre fostele colege de la Bravo ai stil Ce a spus despre Tonciu
ADVERTISEMENT

Bianca Rus a avut șansa să comenteze ținutele îmbrăcate de fostele colege de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și nu a fost deloc blândă cu ele. Blonda a criticat dur alegerile concurentelor și s-a declarat nemulțumită de vorbele la adresa ei de după plecarea din emisiune.

Fosta concurentă a digerat greu eliminarea, iar scandalurile pe care le-a avut în timpul repectivului show au lăsat urme adânci în subconștientul ei. Declarațiile de acum evidențiază conflictele avute cu celelalte concurente.

ADVERTISEMENT

Bianca participă la o emisiune de la Kanal D, unde comentează ținutele concurentelor de la emisiunea pe care a părăsit-o de mai bine de 2 săptâmâni. Ea a profitat de ocazie ca să le atace pe fostele colege și a criticat în termeni duri alegerile lor vestimentare.

Bianca Rus, critici la adresa ținutelor concurentelor de la Bravo, ai stil și declarații uimitoare despre Andreea Tonciu

Încă de la eliminarea din emisiune, blonda s-a dovedit a fi nemulțumită de tratamentul de care a avut parte. Ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care acuza că avut parte de incorectitudine din partea juraților juraților, fiind nedreptățită.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei urmăritori, să știți că vă iubesc foarte mult, dar din cauza incorectitudinii, jurații au uitat să se mai uite la ținutele mele și au uitat să mă puncteze multe emisiuni la rând. Am simțit susținerea voastră și chiar de aceea am rezistat în concurs… cu gândul că tot ce fac este un show pentru voi cei de acasă. Pupi de la Bia! Ne regăsim în alte emisiuni.” este mesajul care apare pe contul de Facebook al acesteia, în perioada imediat următoare eliminării din celebrul show.

Ulterior, fosta concurentă s-a arătat nemulțumită de faptul că celelalte participante vorbesc despre ea după ce a părăsit emisiunea: „după plecarea mea din emisiune, Cristina văd că nu are subiecte de discuţie şi aduce în atenţie numele Bia. Draga mea, dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă! Ce tot vorbeşti tu de Bia? Pe bune, chiar nu înţeleg ce trebuia să mă pomenească pe mine!”, a spus ea, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca a ținut să comenteze și modul în care celelalte concurente s-au prezentat, ea le-a adus critici tuturor și nu s-a declarat impresionată de niciuna. Descrierea cea mai reprezentativă a fost la ținuta Cristinei Șișcanu, cele două au avut mai multe episoade tensionate în timpul filmărilor.

„Din punct de vedere vestimentar, în ultima gală, draga mea, ai fost varză cu penele alea în cap. Ea a fost foarte prost îmbrăcată în ultima gală, dar nu numai atunci. Am avut ţinute la fel cu ea, la mine nu a fost bine, la ea a fost bine. Pe bune, despre ce vorbim…”, a spus ea la adresa Cristinei, potrivit sursei anterioare.

ADVERTISEMENT

O declarație care a uimit pe toată lumea a fost cea cu privire la Andreea Tonciu. Bianca nu a fost deloc vagă în a descrie ce crede despre fosta colegă și care au fost relațiile dintre ele: „Tonciu nu e pe bogăţie. Rochia e prea lungă. Şi pantofii aceia…Noi două mai aveam puţin şi ne luam la bătaie. Susţinătorii ei râdeau de mine. Este favorizată de juriu”, a spus aceasta, potrivit desprevedete.ro. 

ADVERTISEMENT