ADVERTISEMENT
Life

Bianca Rus de la Bravo, ai Stil Celebrities a recunoscut că are operații estetice

Autor: Madalina Moraru | 27.09.2020 | 20:14
Bianca Rus de la Bravo, ai Stil Celebrities a recunoscut că are operații estetice
Bianca Rus a recunoscut că și-a modificat apariția cu ajutorul intervențiilor estetice

Bianca Rus din emisiunea Bravo, ai Stil Celebrities a făcut un anunț foarte neașteptat. Foarte apreciată de către public, solista a decis să dea cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Concurenta actualului sezon transmis pe Kanal D din emisiunea de modă a avut o reacție neașteptată în mediul online, legată de modificările estetice.

De ceva vreme aceasta este total de nerecunoscut de către public, având la activ o transformare totală și după ce s-a luptat o perioadă îndelungată cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Ce a anunțat Bianca Rus de la Bravo, ai Stil despre operațiile estetice

Bianca Rus, concurenta de la Bravo, ai Stil, a avut recent și o altercație cu o altă participantă. În edițiile trecute, telespectatorii au putut vedea cum șatena și Cristina Șișcanu își aruncă cuvinte de ocară.

De asemenea, în același concurs televizat de fashion au existat de curând tensiuni și între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Rus (@biancarusoficial) on

Bianca Rus s-a transformat foarte tare începând cu anul 2018, când a reușit să topească un număr foarte mare de kilograme. Vedeta a slăbit nu mai puțin de 60 de kilograme, iar de atunci a încercat să arate cât mai bine, în fiecare apariție publică.

Bianca a recunoscut de curând prin intermediul unei postări că are intervenții estetice. Ultima postare de pe contul de Instagram al șatenei a fost una în care a decis să promoveze clinica la care a apelat pentru o intervenție la nivelul buzelor.

ADVERTISEMENT

Totodată, imaginea pe care a ales-o participanta de la Bravo, ai Stil Celebrities a fost una în care se putea observa că are buzele cu mult mai proeminente și voluminoase.

Fanii au reacționat pe măsură când au văzut o asemenea postare, iar mulți au felicitat-o pentru ultimele ei apariții din cadrul show-ului de fashion, unde a ales ținute foarte pe placul celor din public.

ADVERTISEMENT

„Acum am 53 de kilograme. Mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio. Nu mi-e poftă de nimic”, povestea în urmă cu câțiva ani șatena, în cadrul unui interviu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!