Life

Bianca Rus, de nerecunoscut. La ce intervenție estetică a apelat solista 

31.08.2020 | 16:04
Bianca Rus de nerecunoscut La ce interventie estetica a apelat solista
ADVERTISEMENT

Solista Bianca Rus este de nerecunoscut după ce a apelat în ultima perioadă la foarte multe trucuri pentru a arăta cât mai bine. Recent vedeta a făcut și un popas în cabinetul unui specialist estetician.

Din dorința de-a se reinventa în mod constant, Bianca Rus a mers și la un estetician. Totul după ce și-a vopsit părul și fanii au avut nevoie de momente bune până să o recunoască. În prezent fosta participantă de la Bravo, Ai Stil are podoaba capilară în nuanțe de auriu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei care o urmăresc în mediul online au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când au intrat pe profilul de Instagram al vedetei. Dacă în trecut aceasta avea anumite probleme cu silueta, în prezent toate acestea au fost date uitării. Bianca Rus arată de milioane și are un look nou, dar și zâmbetul pe buze.

Bianca Rus, de nerecunoscut. Solista a ajuns și-n cabinetul esteticianului

Foarte mulțumită de modul în care arată la ora actuală, concurenta de la Kanal D își bucură adesea fanii cu noi filmulețe sau poze, publicate pe contul ei oficial. De asemenea, are parte de foarte mulți admiratori, dacă ar fi să ne ghidăm doar după secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Totodată, cea mai recentă vizită în cabinetul esteticianului pare să o fi făcut o divă împlinită. Bianca Rus și-a conturat așa cum și-a dorit aspectul fizic. A fost vorba despre o intervenție estetică de la nivelul buzelor. Cântăreața a apelat la o astfel de modificare și nu mai seamănă deloc cu cea de altădată.

Bianca Rus a renunțat atât la nuanța de șaten închis, iar în ceea ce privește kilogramele în plus, ea s-a pus serios pe treabă și parcă le-a topit văzând cu ochii. Nu este singura vedetă de la noi care le oferă celor din public un astfel de exemplu de transformare.

ADVERTISEMENT
Bianca Rus, de nerecunoscut. La ce intervenție estetică a apelat solista
Bianca Rus a apelat recent la o intervenție estetică de mărire a buzelor

De curând și Oana Roman și-a făcut apariția la plajă, fiind total de nerecunoscut. Perioada în care solista de 33 de ani s-a axat pe remodelarea corporală nu a fost deloc una simplă. Bianca Rus a dat dovadă de foarte multă disciplină, dar și de un program alimentar foarte bine pus la punct, după cum mărturisea cândva chiar ea în interviuri.

În momentul actual, ea se bucură de modul în care a ajuns să arate, având o siluetă ca trasă prin inel. Vedeta a anunțat pe contul ei pe Instagramcă a apelat la câteva injecții la nivelul buzelor, printr-o poză foarte provocatoare.

ADVERTISEMENT