Life

Bianca Rus, detalii despre bani și relația cu fostul soț, Antonio: ”Niște oameni care mi-au deschis ochii”

Bianca Rus, dezvăluiri despre partea materială și divorțul de fostul partener. Cântăreața a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale.
30.12.2022 | 10:45
Bianca Rus detalii despre bani si relatia cu fostul sot Antonio Niste oameni care miau deschis ochii
Bianca Rus, dezvăluiri despre partea materială și divorțul de fostul partener. A uimit pe toată lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 35 de ani a oferit detalii despre bani și relația cu fostul soț, Antonio. Artista din Satu Mare a divorțat imediat ce s-a întors din luna de miere, precizând că lucrurile s-au schimbat radical în vacanță.

Bianca Rus, dezvăluiri despre partea materială și divorțul de fostul partener. A uimit pe toată lumea

Bianca Rus recunoaște că nu o duce tocmai bine din punct de vedere financiar. Cântăreața nu trăiește numai din muzică și are și alte proiecte în paralel, printre care se numără și o firmă de expediție la care lucrează.

ADVERTISEMENT

„Nu mă întrețin neapărat din muzică, eu lucrez la o firmă de expediție.  Iar ceea ce fac extra, muzică, diverse reclame și diverse apariții ale mele. Niciodată nu am spus că mă întrețin din muzică.

Nici nu aș avea cum, nu am o melodie atât de celebră sau nu sunt atât de cunoscută, încât să mă pot întreține din muzică”, a spus vedeta în emisiunea Detectorul de minciuni, moderată de Oana Radu.

ADVERTISEMENT

În același show de pe Youtube, Bianca Rus a explicat că divorțul de Antonio Luigi Gottschling a fost unul dureros. Cei doi au avut parte de o nuntă spectaculoasă în 2018, însă s-au separat la scurt timp după marele eveniment.

Bianca Rus, divorț cu scandal de Antonio

Bianca Rus susține că fostul soț, Antonio, s-a schimbat după nuntă și că avea un plan foarte bine pus la punct. Se pare că bărbatul voia să îi fure banii, în ciuda faptului că provine dintr-o familie foarte înstărită.

ADVERTISEMENT

Deși inițial nu a dat niciun semn că ar fi atras de latura materială, în luna de miere fostul partener de viață a început să devină agresiv și violent. Separarea s-a produs la Tribunal la distanță de un an de la ceremonie.

„Cred că a fost un plan pe care și l-a dus la bun sfârșit, doar că s-a ajuns prea departe, să faci o nuntă cu 450 de invitați și să-ți dai seama, la un moment dat, că omul a vrut să obțină ceva.

ADVERTISEMENT

Nici după o viața întreagă nu poți să-ți dai seama de omul de lângă tine. (n.r Cum ți-ai dat seama, la un moment dat, că ceva nu e cum crezi tu?) Am fost ajutată de nașa mea, de niște oameni care mi-au deschis ochii”, a completat Bianca Rus.

ADVERTISEMENT
Tags: