Life

Bianca Rus, nemiloasă cu fetele de la Bravo, ai stil. Ce a comentat despre ultima eliminată, Roxana Nemeș

09.12.2020 | 13:06
Bianca Rus nemiloasa cu fetele de la Bravo ai stil Ce a comentat despre ultima eliminata Roxana Nemes
ADVERTISEMENT

Bianca Rus a comentat aparițiile fostelor colege de la Bravo, ai stil din Gala Winter Wonderland care a avut loc sâmbăta trecută și a oferit calificative ținutelor.

Invitată într-o emisiune difuzată pe Youtube, cântăreața din Satu Mare care a concurat și ea în show-ul de modă de la Kanal D a avut, în mod cu totul neașteptat, cuvinte de laudă la adresa Andreei Tonciu.

ADVERTISEMENT

Ținuta purtată de Andreea a impresionat-o cel mai tare pe fosta concurentă, dar i-a plăcut mult și ceea ce a purtat Alexandra Ungureanu, chiar dacă a avut ceva împotriva culorii rochiei sale.

Bianca Rus a dat verdictele aparițiilor concurentelor de la Bravo, ai stil în gala trecută

Chiar dacă o apreciază mult pe ultima eliminată din concurs, Roxana Nemeș, Bianca a fost nemiloasă când i-a comentat ținuta din ultima gală în care cântăreața participase.

ADVERTISEMENT

„Zici că-i de la deszăpeziri! Îi mai lipsește o lopată”, este comentariul aspru pe care l-a făcut Bia despre Nemeș.

Și Deea Codrea a fost taxată de Rus. Aceasta a sfătuit-o să nu se mai certe cu concurentele, căci îi stă mai bine dacă își vede doar de țoale și accesorizare, așa cum a făcut-o și până acum.

ADVERTISEMENT

Dură cu Deea Codrea: „Cad hainele de pe tine”

„Ținuta Deei e experiment. Nu am uitat cum a vorbit despre mine pe la spate, că sunt lăptăreasă. Uite, Deea, și ție ți se întâmplă. Ea interpreta că stilista care m-a îmbrăcat nu e atât de valoroasă. E răucă, deși nu pare.

Am mai observat ceva la ea. La începutul competiției avea un caracter drăguț, după care a început să facă mișto de colegele ei. Acum a început iar să fie cârcotașă, să fie obraznică. Uite, când mănânci numai modă pe pâine, cad hainele de pe tine. Lumea o iubea foarte mult când era mai axată pe modă. Lasă-le pe altele să se certe”, este comentariul Biancăi Rus referitor la evoluția bloggeriței Deea Codrea în emisiun la WOWNews.

ADVERTISEMENT

Competiția Bravo, ai stil se apropie cu pași repezi spre marea finală. Semifinala concursului va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, iar marea finală este programată pentru 19 decembrie.

 

ADVERTISEMENT