ADVERTISEMENT
Life

Bianca Rus, nemiloasă cu fetele de la Bravo, ai stil. Ce a comentat despre ultima eliminată, Roxana Nemeș

Autor: Dan Suta | 09.12.2020 | 13:06
Bianca Rus, nemiloasă cu fetele de la Bravo, ai stil. Ce a comentat despre ultima eliminată, Roxana Nemeș
Bianca Rus, extrem de critică cu fetele de la Bravo, ai stil. Foto: capturi Youtube WOWNews

Bianca Rus a comentat aparițiile fostelor colege de la Bravo, ai stil din Gala Winter Wonderland care a avut loc sâmbăta trecută și a oferit calificative ținutelor.

ADVERTISEMENT

Invitată într-o emisiune difuzată pe Youtube, cântăreața din Satu Mare care a concurat și ea în show-ul de modă de la Kanal D a avut, în mod cu totul neașteptat, cuvinte de laudă la adresa Andreei Tonciu.

Ținuta purtată de Andreea a impresionat-o cel mai tare pe fosta concurentă, dar i-a plăcut mult și ceea ce a purtat Alexandra Ungureanu, chiar dacă a avut ceva împotriva culorii rochiei sale.

ADVERTISEMENT

Bianca Rus a dat verdictele aparițiilor concurentelor de la Bravo, ai stil în gala trecută

Chiar dacă o apreciază mult pe ultima eliminată din concurs, Roxana Nemeș, Bianca a fost nemiloasă când i-a comentat ținuta din ultima gală în care cântăreața participase.

„Zici că-i de la deszăpeziri! Îi mai lipsește o lopată”, este comentariul aspru pe care l-a făcut Bia despre Nemeș.

ADVERTISEMENT

Și Deea Codrea a fost taxată de Rus. Aceasta a sfătuit-o să nu se mai certe cu concurentele, căci îi stă mai bine dacă își vede doar de țoale și accesorizare, așa cum a făcut-o și până acum.

Dură cu Deea Codrea: „Cad hainele de pe tine”

„Ținuta Deei e experiment. Nu am uitat cum a vorbit despre mine pe la spate, că sunt lăptăreasă. Uite, Deea, și ție ți se întâmplă. Ea interpreta că stilista care m-a îmbrăcat nu e atât de valoroasă. E răucă, deși nu pare.

ADVERTISEMENT

Am mai observat ceva la ea. La începutul competiției avea un caracter drăguț, după care a început să facă mișto de colegele ei. Acum a început iar să fie cârcotașă, să fie obraznică. Uite, când mănânci numai modă pe pâine, cad hainele de pe tine. Lumea o iubea foarte mult când era mai axată pe modă. Lasă-le pe altele să se certe”, este comentariul Biancăi Rus referitor la evoluția bloggeriței Deea Codrea în emisiun la WOWNews.

Competiția Bravo, ai stil se apropie cu pași repezi spre marea finală. Semifinala concursului va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, iar marea finală este programată pentru 19 decembrie.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!