Life

Bianca Rus, apel disperat după ce și-a pierdut câinele. E o rasă periculoasă, care a mai stârnit un scandal public în lumea mondenă

Bianca Rus și-a pierdut câinele și a făcut apel către fanii din Satu Mare pentru a ajuta la găsirea acestuia. Este o rasă periculoasă și a mai stârnit controverse în lumea mondenă.
03.01.2022 | 08:08
Bianca Rus apel disperat dupa ce sia pierdut cainele E o rasa periculoasa care a mai starnit un scandal public in lumea mondena
Bianca Rus și-a pierdut câinele. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Rus a făcut un apel la fani, în special la cei aflați în Satu Mare, după ce și-a pierdut câinele. Vedeta a postat o poză cu animalul de companie și a oferit mai multe detalii despre acesta.

Câinele este de rasa Cane Corso, așa cum a mai spus artista în postarea sa. Bianca Rus i-a rugat pe internauți să distribuie postarea în număr cât mai mare.

ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, Cabral a stârnit controverse printre fani după ce și-a fotografiat fiica alături de cei doi câini din această rasă.

Bianca Rus și-a pierdut câinele

Bianca Rus și-a pierdut câinele și a cerut ajutorul fanilor din Satu Mare pentru a-l găsi. Patrupedul este un Cane Corso agresiv, așa cum a avertizat artista în postarea ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, starea de sănătate a câinelui nu este una tocmai bună, acesta aflându-se sub tratament medical. Cântăreața a oferit, pe Facebook, mai multe detalii despre dispariția animalului de companie în postarea ei.

„Atenție!! Dragii mei Sătmăreni Cane Corso a plecat de acasă in apropierea firmei Sc Giorgio Trans SRL e sub tratament, bolnav, agresiv. Ajutați-mă sa-l găsesc! (…)

ADVERTISEMENT

DISTRIBUIȚI!!! Mulțumesc Frumos”, a scris Bianca Rus pe rețelele de socializare.

Bianca Rus câine
Bianca Rus și-a pierdut câinele în Satu Mare. Sursa foto: Instagram

În august 2021, Cabral a stârnit controverse după ce și-a fotografiat fiica, Namiko, în preajma câinilor săi din rasa Cane Corso. Fanii i-au scris în număr mare prezentatorului că această rasă este foarte periculoasă și că nu ar trebui să-și lase fetița atât de aproape de animale.

Prezentatorul de la Pro TV le-a explicat internauților că cei doi câini sunt foarte apropiați de Namiko și că nu i-ar face vreun rău.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și mulți fani are au fost de acord cu faptul că este foarte bine pentru un copil să aibă în preajmă animale de companie.

Bianca Rus, despre problemele de sănătate

În urmă cu câteva luni, Bianca Rus a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după ce a slăbit 70 de kilograme. În 2018, artista a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului.

Vedeta spunea, în septembrie, că nu mai are deloc poftă de mâncare și că se simte din ce în ce mai rău. Mai mult, blondina a avut nevoie de perfuzii pentru a se simți mai bine.

„Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste!

Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve.

Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu.”, povestea Bianca Rus la momentul respectiv, pentru click.ro.

Totodată, cântăreața suferă de anemie severă din cauza programului haotic și a faptului că a sărit peste mese.

ADVERTISEMENT