ADVERTISEMENT
Life

Bianca Rus șterge pe jos cu Alexandra Ungureanu, Lorena și Minodora și lansează și o amenințare: „Am avocat”

Autor: Dan Suta | 18.05.2021 | 16:41
Bianca Rus șterge pe jos cu Alexandra Ungureanu, Lorena și Minodora și lansează și o amenințare: „Am avocat”
Bianca Rus a amenințat-o pe Alexandra Ungureanu că o dă în judecată. Foto: Instagram

Bianca Rus a amenințat-o pe Alexandra Ungureanu că o dă în judecată dacă se mai ia de ea la televizor. Nici cântărețele Minodora și Lorena n-au scăpat de criticile sătmărencei.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a spus tot ce a avut pe suflet la Teo Show despre fosta ei colegă de emisiune. Bia a fost invitată împreună cu Andreea Tonciu pentru a le da replica Ralucăi de la Bambi și Alexandrei în urma criticilor aduse recent în același show de la Kanal D.

Bianca a fost aspru criticată de Alexandra Ungureanu, cântăreața spunând despre sătmăreanca faptul că nu are ce căuta în showbiz.

Bianca Rus, deranjată de criticile aduse de Alexandra Ungureanu: „N-am stilist, am avocat”

Bia a văzut emisiunea respectivă, care a avut loc chiar în Săptămâna Patimilor, împreună cu familia ei și s-a supărat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Blondina a declarat că și acum tremură de nervi când își amintește ce a spus Alexandra despre ea și nu o va ierta ușor pentru criticile aduse.

Aceasta a lăsat să se înțeleagă că se gândește să o dea în judecată pe Alexandra, dar și pe Raluca Tănase pentru felul în care au jignit-o, din punctul ei de vedere.

Bianca a avut de-a face și cu Andreea Tonciu, cu care a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta a nominalizat-o pe soția lui Claudiu Niculescu la categoria cea mai falsă apariție tv și i-a spus în față ce o deranjează la ea.

ADVERTISEMENT

„Mai ții minte când ne-am întâlnit la un ballroom de nunți și mi-ai zis că sunt o grasă, după care, a fost un alt episod, ne-am împrietenit în emisiuni, nu știu ce, mi-ai zis că sunt ok ca fată, dar în emisiuni trebuie să jucăm un rol”, i-a spus Bianca Andreei la Kanal D.

Lorena și Minodora, prost îmbrăcate?

După ce a depășit conflictul cu Andreea, sătmăreanca a vorbit despre Raluca Tănase și Alexandra Ungureanu, amenințându-le cu instanța.

ADVERTISEMENT

„N-am stilist, am avocat. Pot să le dau în judecată. Eu sunt foarte supărată. Dacă am bani, îmi permit să-mi cumpăr și un teatru. Să le angajăm pe Alexandra și Raluca să fie marionetele noastre”, a completat blonda.

Bianca i-a luat pe toți prin surprindere când a fost pusă să enumere cele mai prost îmbrăcate vedete din România.

ADVERTISEMENT

Rus a spus că folclorista Lorena, cântăreața de muzică de petrecere Minodora și Alexandra Ungureanu sunt vedetele feminine pe care nu le apreciază absolut deloc din punct de vedere stilistic.

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!