Life

Bianca Rus șterge pe jos cu Alexandra Ungureanu, Lorena și Minodora și lansează și o amenințare: „Am avocat”

18.05.2021 | 16:41
Bianca Rus sterge pe jos cu Alexandra Ungureanu Lorena si Minodora si lanseaza si o amenintare Am avocat
Bianca Rus a amenințat-o pe Alexandra Ungureanu că o dă în judecată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Rus a amenințat-o pe Alexandra Ungureanu că o dă în judecată dacă se mai ia de ea la televizor. Nici cântărețele Minodora și Lorena n-au scăpat de criticile sătmărencei.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a spus tot ce a avut pe suflet la Teo Show despre fosta ei colegă de emisiune. Bia a fost invitată împreună cu Andreea Tonciu pentru a le da replica Ralucăi de la Bambi și Alexandrei în urma criticilor aduse recent în același show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca a fost aspru criticată de Alexandra Ungureanu, cântăreața spunând despre sătmăreanca faptul că nu are ce căuta în showbiz.

Bianca Rus, deranjată de criticile aduse de Alexandra Ungureanu: „N-am stilist, am avocat”

Bia a văzut emisiunea respectivă, care a avut loc chiar în Săptămâna Patimilor, împreună cu familia ei și s-a supărat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Blondina a declarat că și acum tremură de nervi când își amintește ce a spus Alexandra despre ea și nu o va ierta ușor pentru criticile aduse.

Aceasta a lăsat să se înțeleagă că se gândește să o dea în judecată pe Alexandra, dar și pe Raluca Tănase pentru felul în care au jignit-o, din punctul ei de vedere.

ADVERTISEMENT

Bianca a avut de-a face și cu Andreea Tonciu, cu care a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta a nominalizat-o pe soția lui Claudiu Niculescu la categoria cea mai falsă apariție tv și i-a spus în față ce o deranjează la ea.

„Mai ții minte când ne-am întâlnit la un ballroom de nunți și mi-ai zis că sunt o grasă, după care, a fost un alt episod, ne-am împrietenit în emisiuni, nu știu ce, mi-ai zis că sunt ok ca fată, dar în emisiuni trebuie să jucăm un rol”, i-a spus Bianca Andreei la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Lorena și Minodora, prost îmbrăcate?

După ce a depășit conflictul cu Andreea, sătmăreanca a vorbit despre Raluca Tănase și Alexandra Ungureanu, amenințându-le cu instanța.

„N-am stilist, am avocat. Pot să le dau în judecată. Eu sunt foarte supărată. Dacă am bani, îmi permit să-mi cumpăr și un teatru. Să le angajăm pe Alexandra și Raluca să fie marionetele noastre”, a completat blonda.

Bianca i-a luat pe toți prin surprindere când a fost pusă să enumere cele mai prost îmbrăcate vedete din România.

Rus a spus că folclorista Lorena, cântăreața de muzică de petrecere Minodora și Alexandra Ungureanu sunt vedetele feminine pe care nu le apreciază absolut deloc din punct de vedere stilistic.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT