Life

Bianca Rus, transformare spectaculoasă. A slăbit foarte mult, și-a schimbat look-ul și este de nerecunoscut

10.08.2020 | 23:14
Bianca Rus transformare spectaculoasa A slabit foarte mult sia schimbat lookul si este de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Bianca Rus este cunoscută în lumea mondenă ca fiind o vedetă robustă, însă în urmă cu ceva timp a pus piciorul în prag și a luat decizia de a da jos kilogramele în plus. Artista a slăbit peste 60 de kilograme și pare că este mai mulțumită ca niciodată de silueta de acum.

Îndrăgita cântăreață nu s-a oprit aici cu schimbările, optând pentru un look nou și o nuanță mai deschisă a părului. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” s-a făcut blondă cu câteva luni înainte de a împlini vârsta de 33 de ani, în prezent fiind de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o siluetă de invidiat și poate purta orice ținută îi place, așa cum se poate observa din imaginile postate pe rețelele de socializare. Bianca Rus îmbracă des rochii scurte, bluze cu buricul la vedere sau pantaloni mulați, semn că are mai multă încredere în ea.

Bianca Rus, transformare radicală. Cântăreața, greu de recunoscut

Frumoasa artistă a devenit mult mai îndrăzneață de când a ajuns la silueta mult visată și nu se sfiește să le arate fanilor formele sale. Cântăreața s-a transformat radical în ultima perioadă, mai ales după ce a divorțat cu mare scandal de italianul Antonio Luigi Gottschling.

ADVERTISEMENT

Despărțirea nu a fost deloc amiabilă, întregul proces desfășurându-se cu scandal. Bianca Rus le-a spus judecătorilor că fostul partener de viață este un bărbat violent care încearcă să o șantajeze cu niște imagini în care apare în posturi intime.

Cântăreața, divorț cu scandal de fostul partener de viață

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Kanal D a mai precizat că Antonio Luigi Gottschling este o persoană foarte agresivă, în special când se află sub influența băuturilor alcoolice, însă italianul a susținut în fața judecătorilor o cu totul altă versiune.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi.

Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a mărturisit frumoasa cântăreață în instanță, relatează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a trecut peste despărțirea de italian și iubește din nou. Bianca Rus și-a găsit fericirea în brațele lui Ștefan Farrel, un om de afaceri din lumea modei. Bărbatul este originar din Cluj și a fost căsătorit timp de 8 zile cu o vedetă a revistelor pentru adulți, aflând acest amănunt înainte de nuntă.

 

 

ADVERTISEMENT