Sporturi

Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, acțiune caritabilă pentru cadrele medicale: „Cred cu tărie că vom trece peste această perioadă”

28.04.2020 | 20:01
Bianca Tirsin iubita lui Adrian Petre actiune caritabila pentru cadrele medicale Cred cu tarie ca vom trece peste aceasta perioada
ADVERTISEMENT

Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, atacantul de la FCSB, se implică activ în lupta împotriva pandemiei de coronavirus din Arad. Fosta Miss International România a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru locuitorii orașului natal, care se află într-o perioadă delicată din cauza situației actuale.

Iubita lui Adrian Petre, campanie de strângere de fonduri

După ce marii sportivi ai României s-au implicat în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, a venit rândul și fostelor reprezentante ale țării la competiția Miss International să ajute cadrele medicale și cetățenii aflați în situații dificile.

ADVERTISEMENT

Bianca Tirsin este iubita lui Adrian Petre și câștigătoare a Miss International România în 2018, performanță ce a dus la participarea la competiția internațională, din Japonia.

Tânăra s-a implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru persoanele aflate în dificultate în Arad, orașul său natal.

ADVERTISEMENT

Momentan, fiind autoizolată la domiciliu în Bucureşti, nu pot să fiu aproape de ei, aşa că îi ajut prin intermediul online-ului.

Vă încurajez cu drag să staţi acasă, să aveţi grijă de cei vârstnici, de copii, de toţi cei care trec prin această perioadă foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

Dar, dacă vom gândi pozitiv, eu cred cu toată tăria că vom trece peste această perioadă. Trebuie doar să avem grijă de noi, să ne protejăm şi să stăm cât mai mult în casă”, a declarat Bianca Tirsin pentru Agerpres.

Alături de iubita lui Adrian Petre, în campanie s-au implicat și Anna Michela Ciornea, Miss Intercontinental România 2019, Bianca Păduraru, câștigătoare a Miss Tourism Global în 2018, sau Marius Seceleanu, organizator de concursuri de frumusețe din România.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre, trei reprize în tricoul roș-albastru

Adrian Petre s-a transferat la FCSB de la Esbjerg, în perioada de mercato din iarnă și, pâna la suspendarea Ligii 1, a bifat trei partide în tricoul roș-albastru.

Fostul atacant de la UTA Arad a jucat câte o repriză în meciurile cu Chindia Târgoviște, Academica Cliceni și Hermannstadt, din sferturile Cupei României, fără să reușească să marcheze.

ADVERTISEMENT