Life

Biba Struja, al treilea finalist iUmor. Prin ce s-a remarcat concurentul

28.09.2020 | 21:34
Biba Struja al treilea finalist iUmor Prin ce sa remarcat concurentul
ADVERTISEMENT

Biba Struja s-a remarcat în ultima ediție a show-ului „iUmor”, concurentul impresionând jurații, dar și telespectatorii. Bărbatul originar din Serbia a venit cu o surpriză uriașă pe scena de la Antena 1, unde i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Concurentul a intrat de două ori în Cartea Recordurilor datorită talentului său, acela de a putea rezista la șocuri electrice care în cazul unui om normal ar fi mortale, informează libertatea.ro. Se pare că bărbatul are această abilitate datorită unei afecțiuni medicale.

ADVERTISEMENT

Doctorii care l-au consultat pe sârb susțin că Biba Struja nu are glande glande sudoripare ceea ce însemnă că nu transpiră și nu produce salivă, curentul electric fiind stocat în corpul său.

Biba Struja, direct în finala emisiunii iUmor. Ce a făcut pe scenă

Talentul său i-a asigurat în loc în finala „iUmor” pentru care a declarat că pregătește un număr inedit. Concurentul de la Antena 1 este pregătit să doboare un nou record mondial sub privirile celor 3 jurați, Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

De asemenea, finalistul emisiunii de la Antena 1 vrea să-i impresioneze pe cei din fața micilor ecrane, așa cum a făcut și în trecut.

Biba Struja nu este la prima apariție pe sticlă, fiind concurent și într-un alt show. Este vorba de „Românii au talent” de la Pro TV unde a fiert un ou numai cu ajutorul mâinilor. Numărul său extrem de inedit și pe deasupra, impresionant a avut loc în urmă cu 6 ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, în cadrul aceluiași show de talent s-a așezat pe un scaun electric și s-a lăsat curentat până când aparatura de pe scenă a început să scoată un fum dens.

Sârbul nu s-a oprit aici, ulterior fiind invitat în numeroase emisiuni TV pentru a-și pune în valoare talentul.

ADVERTISEMENT

Biba Struja a povestit că și-a descoperit această abilitate în tinerețe când a atins un cablu de înaltă tensiune, din fericire scăpând teafăr și nevătămat.

ADVERTISEMENT