Fotbal intern

Bicfalvi nu face deplasarea în Serbia! Jucătorul nu a putut fi recuperat. Chiricheş şi Pintilii şi-au aflat şi ei verdictul

08.09.2018 | 14:15
Bicfalvi nu face deplasarea in Serbia Jucatorul nu a putut fi recuperat Chiriches si Pintilii siau aflat si ei verdictul

Jucătorul ruşilor de la Ural, Eric Bicfalvi nu a mai făcut deplasarea în Serbia! FANATIK.RO a aflat că deşi staff-ul medical al echipei naţionale a încercat să-l recupereze pe mijlocaş pentru cel de-al doilea joc din Liga Naţiunilor, accidentarea acestuia s-a dovedit a fi una mult mai serioasă. Bicfalvi este primul jucător la care Cosmin Contra este nevoit să renunţe pentru jocul din Serbia. Veştile proaste au continuat pentru selecţioner care a aflat că este nevoit să renunţe şi la Vlad Chiricheş și MIhai Pintilii. Fundaşul lui Napoli are ligamentele afectate şi nu va face nici el deplasarea în Serbia. Tot în urma efectuării examenului RMN, s-a constatat că Mihai Pintilii a suferit o leziune la nivelul mușchiului drept femural al coapsei drepte.

De remarcat că Eric Bicfalvi a fost menajat de Cosmin Contra pentru jocul cu Muntenegru. Selecţionerul a declarat în nenumărate rânduri că doreşte să se bazeze pe mijlocaş pentru partida cu Serbia. Bicfalvi a strâns şase jocuri în tricoul echipei naţionale pentru care nu a marcat până în acest moment.

Bicfalvi nu face deplasarea în Serbia! Eric Bicfalvi,Bogdan Tiru,Dragos Nedelcu
Jucătorul ruşilor de la Ural, Eric Bicfalvi nu a mai făcut deplasarea în Serbia!

Bicfalvi nu face deplasarea în Serbia!

Fără Bicfalvi în teren, România – Muntenegru s-a terminat 0-0. Partida a reprezentat debutul tricolorilor în Liga Națiunilor. Meciul s-a disputat la Ploiești cu tribunele închise din cauza unor incidente provocate de fanii tricolorilor în 2015 la meciul din preliminariile pentru Euro împotriva Greciei. Scadența a venit trei ani mai târziu. Ultimul meci pe care România l-a disputat fără spectatori a fost în 2014, în debutul campaniei pentru Campionatul European din 2016, împotriva Greciei. Meciul a fost câștigat atunci de tricolori cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Marica, în minutul 10 din penalty.

În minutul 30 al partidei, căpitanul Vlad Chiricheş a fost înlocuit cu Mihai Bălaşa din cauza unei accidentări. După înlocuirea lui Chiricheş, banderola de căpitan a fost preluată de Cristian Săpunaru. Din minutul 77, Muntenegru a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Mugosa.  Și Mihai Pintilii s-a accidentat fiind înlocuit de selecționerul Cosmin Contra cu Paul Anton. 

63 de partide a bifat Bicfalvi în tricoul FCSB-ului