News

Biciclist, lovit de mașina Poliției. Încă nu se știe cine e vinovat

Un biciclist de 65 de ani din Capitală a fost lovit de mașina Poliției. Vinovatul de producerea accidentului urmează a fi stabilit în urma cercetărilor.
03.11.2021 | 08:26
Biciclist lovit de masina Politiei Inca nu se stie cine e vinovat
Biciclist, lovit de mașina Poliției. Încă nu se știe cine e vinovat. Sursa foto: captură Digi24
ADVERTISEMENT

O mașină a Poliției care se afla în misiune a intrat în coliziune cu o bicicletă pe care se afla un bărbat în vârstă de 65 de ani. Accidentul s-a produs marți după-amiază pe Calea Văcăreşti din Capitală.

În urma impactului, biciclistul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital, iar circulația tramvaielor a fost blocată în zonă, informează Brigada Rutieră, citată de Agerpres.

ADVERTISEMENT

De asemenea, autospeciala de Poliție a sărit în gardul de protecţie care separa linia de tramvai de șosea şi într-o mașină care venea din sens opus, condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Accident în București. Un biciclist a fost lovit de mașina Poliției

Din datele furnizate de autorități mai aflăm șoferul aflat la volanul mașinii de Poliție se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului dinspre Piața Sudului către Splaiul Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a ajuns în zona Sun Plaza, mașina de Poliție a lovit un biciclist în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeași direcție și ar fi efectuat virajul la stânga.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina oamenilor legii a sărit în gardul de protecţie care separa linia de tramvai de șosea şi într-o mașină care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 14,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcăreşti.

Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcăreşti dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns în zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi ar fi efectuat virajul la stânga”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

ADVERTISEMENT

Vinovatul accidentului urmează a fi stabilit de anchetă

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

În zonă, circulația tramvaielor a fost restricționată minute bune pe ambele sensuri de circulație.

În ceea ce privește vinovatul de producerea accidentului, polițiștii au anunțat că vor continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ADVERTISEMENT