News

Bicicliști, soț și soție, accidentați mortal pe DN 23! Cei doi se întorceau de la muncă

09.07.2019 | 10:04
Biciclisti sot si sotie accidentati mortal pe DN 23 Cei doi se intorceau de la munca

Bicicliști, soț și soție au fost accidentați mortal pe Drumul Național 23! Incidentul rutier a avut loc la prima oră a dimineții, pe direcţia Măicăneşti-Focşani. Cei doi soţi au lăsat în urmă două fete, dintre care una minoră. Astfel, un bărbat şi o femeie, domiciliați în satul Rîmniceni comuna Măicăneşti şi-au găsit, din păcate, sfârşitul în această dimineaţă, pe DN23, mai exact la intrarea în comuna Năneşti.

Bicicliști, soț și soție, accidentați mortal pe DN 23!

Cei doi erau pe biciclete şi se duceau acasă, după ce au muncit toată noaptea la fabrica de mobilă din Năneşti. Din nefericire, aceștia au fost loviţi în plin de o dubă cu numere de Suceva, condusă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Cîmpuri. Trebuie specificat că șoferula oprit destul de departe de locul impactului, acesta precizând la sosirea Poliției că nu a văzut ce s-a întâmplat și că cei doi au intrat într-un „unghi mort!

“Din primele verificări rezultă că în momentul în care şoferul a vrut să-i depăşească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliştii ar fi pătruns pe mijlocul părţii carosabile, cu intenţia de a traversa. A rezultat astfel decesul bicicliştilor. Șoferul a precizat că din păcate nu a observat ceea ce s-a întâmplat”, potrivit IPJ Vrancea.

Bicicliști, soț și soție, accidentați mortal pe DN 23! Accident
Cei doi soți au încetat din viață în urma accidentului. Sursa foto – facebook

Cei doi se întorceau de la muncă

Femeia avea 47 de ani, iar bărbatul ei, 52 de ani. „La fața locului au venit imediat mai multe echipaje de urgență. Astfel, au sosit o ambulanță, două echipaje SMURD, dar și unul de descarcerare. Din păcate medicii, în ciuda tuturor eforturilor, au fost nevoiți să constate decesul. Doctorii au început imediat manevrele de resuscitare, dar toate acestea s-au dovedit a fi în zadar.

Cei doi soți au fost declarați morți”, au mai spus oamenii legii. De remarcat că accidentul a fost anunțat la 112 de o femeie, martor al accidentului. Chiar în acest moment, polițiștii fac cercetări, iar șoferul va fi testat pentru consumul de alcool.